Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z
Plattegronden Plattegronden (2)

Sint Willibrordusdwarsstraat 4 2

1074 XG Amsterdam
€ 325.000 k.k.
D
39m² 39 m²
1 slaapkamers 1 slaapkamer

Omschrijving

Op zoek naar een prima starterswoning in de gewilde Pijp? Dan zou deze twee-drie kamer woning zomaar weleens het einde van jouw zoektocht kunnen zijn!! EIGEN GROND!!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Sint Willibrordusdwarsstraat is een rustig, intiem straatje aan de rand van de oergezellige Pijp, vlakbij de Amstel, het stadsdeel Centrum, de Utrechtsestraat en de Weesperzijde en ligt genesteld tussen de van Ostadestraat en de Sint Willibrordusstraat. Ook het Roeterseiland (UvA), Ca

...

Op zoek naar een prima starterswoning in de gewilde Pijp? Dan zou deze twee-drie kamer woning zomaar weleens het einde van jouw zoektocht kunnen zijn!! EIGEN GROND!!

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Sint Willibrordusdwarsstraat is een rustig, intiem straatje aan de rand van de oergezellige Pijp, vlakbij de Amstel, het stadsdeel Centrum, de Utrechtsestraat en de Weesperzijde en ligt genesteld tussen de van Ostadestraat en de Sint Willibrordusstraat. Ook het Roeterseiland (UvA), Carré en de Stopera met het Waterlooplein liggen op loopafstand. De Pijp is samen met de Jordaan misschien wel de bekendste buurt van Amsterdam en geliefd vanwege de sfeer, gezelligheid en alle denkbare faciliteiten van de stad die op loopafstand liggen! Te noemen zijn bijvoorbeeld het gevarieerd aanbod aan restaurants, leuke koffietentjes, hippe cafés en (biologische) supermarkten met voor ieder wat wils. De wereldberoemde Albert Cuypmarkt ligt ook op loopafstand. Voor de nodige ontspanning en recreatie kunt u terecht in het prachtige Sarphatipark of langs de kades van de Amstel.

Ten opzichte van het openbaar vervoer is het appartement zeer gunstig gelegen. Diverse trein/tram/bus/metro (waaronder de Noord/Zuid lijn) verbindingen liggen op loop- en fietsafstand. Tevens is het appartement met de auto goed bereikbaar, de Ring A-10 ligt op 5 autominuten afstand.

U heeft in deze omgeving een parkeervergunning nodig. De gemeente Amsterdam geeft aan dat er momenteel een wachttijd is van 2 maanden.

INDELING
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de woning op de tweede etage. Via de entree komt u in de hal die toegang biedt naar de kamer aan de achterzijde, de badkamer en de kamer aan de voorzijde. En via de voorzijde-kamer kom je in een kleine kamer die bijvoorbeeld als werkkamer, dan wel als slaapkamer kan dienen.

De voorkamer is praktisch van vorm en goed in te delen en beschikt over één kleine, originele inbouwkast met de originele kastdeur. De badkamer is zeer basaal. Toilet en wasbak zijn prima te gebruiken. Echter de douche is aan vernieuwing toe en eenvoudig. De kamer aan de achterzijde biedt je door de grote ramen een prettig uitzicht in de binnentuinen en geeft tevens toegang tot de keuken.

Intern is de woning wel aan enige vernieuwing toe. Maar dat biedt dan gelijk ook weer veel mogelijkheden om de woning helemaal aan te pakken en naar eigen smaak en ideeën in te richten.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op eigen grond.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de tweede verdieping plaatselijk bekend als Sint Willibrordusdwarsstraat 4-2 te Amsterdam kadastraal bekend als gemeente Amsterdam sectie V nummer 10753-A-4 en uitmakende een onverdeeld 1/6e aandeel in de gemeenschap bestaande uit een woonhuis met ondergrond en verdere aanhorigheden staande en gelegen aan de Sint Willibrordusstraat 4 te Amsterdam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend als gemeente Amsterdam, sectie V nummer 872 groot zesenvijftig centiare.

De splitsing van het pand heeft plaats gevonden op 29 augustus 2003 met de daarbij benodigde splitsingsvergunning.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De kleinschalige VvE is genaamd 'Sint Willibrordusstraat 4' te Amsterdam en is in eigen beheer. De maandelijkse bijdrage is € 85,-. De VvE is financieel gezond.

BIJZONDERHEDEN:
- Woning is ingemeten volgens de BBMI en is 39 m2 groot
- Gelegen op eigen grond
- Enkele woonlaag
- Gezonde VvE
- Meerjaren Onderhoudsplan aanwezig

------------------------------------------------------------------------------------------------

If you are looking for an excellent first home in the popular Pijp area, this two-three-room apartment could be just the end of your search! OWN LAND!!

LOCATION AND ACCESSIBILITY
Sint Willibrordusdwarsstraat is a quiet, intimate street on the edge of the very pleasant Pijp area, close to the Amstel River, the city centre, Utrechtsestraat and Weesperzijde and nestled between van Ostadestraat and Sint Willibrordusstraat. The Roeterseiland (UvA), Carré and the Stopera with Waterlooplein are also within walking distance. Together with the Jordaan, De Pijp is perhaps Amsterdam's best-known neighbourhood and loved for its atmosphere, cosiness and every imaginable facility in the city, all within walking distance! Worth mentioning, for example, are the varied selection of restaurants, nice coffee shops, trendy cafés and (organic) supermarkets with something for everyone. The world-famous Albert Cuyp market is also within walking distance. For relaxation and recreation, visit the beautiful Sarphatipark or the quays of the Amstel river.

In relation to public transport, the flat is very conveniently located. Various train/tram/bus/metro (including the North/South line) connections are within walking and cycling distance. The apartment is also easily accessible by car, the Ring road A-10 is only 5 minutes away by car.

You will need a parking permit in this area. The Council of Amsterdam indicates that there is currently a waiting time of 2 months.

LAYOUT
Via the communal staircase, you reach the apartment on the second floor. From the entrance, you come into the hall which provides access to the room at the back, the bathroom and the room at the front. And through the front room, you enter a small room that can serve as a study, for example, or as a bedroom.

The front room is practical in shape and easy to divide and has one small, original built-in cupboard with the original cupboard door. The bathroom is very basic. Toilet and sink are great to use. However, the shower is in need of renovation and simple. The room at the back offers you a pleasant view into the courtyard gardens through the large windows and also gives access to the kitchen.

Internally, the house is in need of some renovation. However, this also offers many opportunities to completely redesign the house according to your own taste and ideas.

DETAILS:
- Property is measured according to the BBMI and is 39 m2 in size
- Situated on own ground
- Single storey
- Healthy Homeowners' Association
- Long-term maintenance plan available

Overdracht

Vraagprijs:
€ 325.000 k.k.
Aangeboden sinds:
22-09-2022
Status:
Verkocht
Aanvaarding:
In overleg

Bouw

Soort bouw:
Bestaande bouw , bouwjaar 1954
Specifiek:
Appartement

Oppervlakten en inhoud

Wonen:
39 m²
Inhoud:
129 m³

Indeling

Aantal kamers:
3 (1 slaapkamers)
Aantal badkamers:
1
Badkamervoorzieningen:
toilet, douche, wastafel
Aantal woonlagen:
1

Energie

Energielabel:
D
Verwarming:
Cv ketel
Warm water:
Cv ketel
Cv-ketel:
Intergas Kombi Kompakt HR 22 ( uit 2003 )

Kadastrale gegevens

Eigendomssituatie:
Volle eigendom

Buitenruimte

Onderhoud binnen:
Redelijk
Onderhoud buiten:
Goed
Tuin:
Geen tuin

Garage

Soort garage:
Geen garage
Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren , betaald parkeren en parkeervergunningen
Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Amsterdam 020 - 672 7074 Download brochure
Interesse in deze woning?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Huis verkopen in Amsterdam?

Woon jij in Amsterdam en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je mee moet beginnen. Wij helpen je dan ook graag. Elke makelaar van Smit en Heinen heeft maar liefst 20 jaar, of meer, ervaring in het vak. Wij weten als geen ander wat er speelt op de woningmarkt. Het is de taak van ons als makelaar in Amsterdam om jou volledig te ontzorgen in het proces omtrent een woning verkopen. We communiceren graag helder en duidelijk en begeleiden je van A tot Z.

Huis kopen in Amsterdam?

Op zoek naar een woning in Amsterdam, maar je droomwoning nog niet aan de haak hebben kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Amsterdam met hulp van onze aankoopmakelaar maakt het verschil.

Taxatie Amsterdam

Ga jij binnenkort een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateurs zijn deskundig en gecertificeerd. Ze hebben kennis van de lokale markt in Amsterdam.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top