Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Iedereen voelt zich thuis

bij Smit & Heinen

0 +

huizen in de verkoop

0

huizen verkocht afgelopen jaar

0 +

volgers op social media

Hetportretbureau HR Smit Heinen groepsfoto kopie

De makelaar van Amsterdam en Haarlem

Soms lijkt het wel of iederéén in de hoofdstad wil wonen. Is er dan geen plekje meer voor jou? Wel als je Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs inschakelt. Op basis van jouw wensen en budget vinden we de perfecte woning in Amsterdam. En ben jij juist degene die dat pareltje in de binnenstad gaat verlaten? Dan wil je er natuurlijk het maximale uit halen. Mooi! Wij namelijk ook.

Bij ons op kantoor vind je maar liefst 8 makelaars en 5 binnendienstmedewerkers en lekkere koffie. Ieder van ons heeft minstens 10 jaar (sommige zelfs 20 jaar) ervaring in het vak. Plus: de medewerkers van Smit & Heinen zijn actief geweest als bestuurslid van onder andere Makelaarsvereniging Amsterdam en Jonge Makelaars Amsterdam. We weten dus als geen ander wat er speelt op de Amsterdamse woningmarkt.

Een luisterend oor is onmisbaar. Wat vind jij nu écht belangrijk bij de aan- of verkoop van je huis? Wij denken met je mee én we denken een stap vooruit. In een veranderende markt is een woning huren of verhuren misschien een betere optie, bijvoorbeeld. Smit & Heinen laat je de mogelijkheden zien, maar ook de onmogelijkheden. Want aan een eerlijk advies heb je gewoon het meest.

  Wat onze unieke kenmerken zijn? Je ziet ze hier stuk voor stuk.

  Sven Heinen

  Sven Heinen

  Directeur / beëdigd makelaar en taxateur

  Sven Heinen

  Directeur / beëdigd makelaar en taxateur

  GEEFT samen met Inger leiding aan de organisatie IS daarnaast ook ‘gewoon’ makelaar en taxateur MAAKTE de hbo Commerciële Economie niet af maar haalde wel zijn diploma aan het NOMOG MOEST voor de rechtbank komen (om beëdigd te worden) WERD door zijn eerste schoonmoeder de makelaardij in gepraat LEGT de wijn klaar in de wijnklimaatkast als je langskomt GENIET privé van zijn samengestelde gezin.

  Inger Smit

  Inger Smit

  Directeur / gecertificeerd makelaar

  Inger Smit

  Directeur / gecertificeerd makelaar

  GEEFT samen met Sven leiding aan de organisatie KOOS voor het vak nadat haar rechtenstudie strandde IS blij met de diversiteit op een werkdag VERHUIST voor geen goud SPORT graag en veel in haar vrije tijd STAAT het liefst op een snowboard LOOPT graag met haar kids en honden in het bos

  Arno Fransen

  Arno Fransen

  Gecertificeerd makelaar en taxateur

  Arno Fransen

  Gecertificeerd makelaar en taxateur

  BEGELEIDT bij de aankoop, verkoop en taxatie van woningen BLEEF na zijn stage 6 jaar werken bij een makelaarskantoor in de Rivierenbuurt KLOM op van Assistent-Makelaar via Kandidaat-Makelaar tot Register Makelaar HOUDT van de afwisseling tussen onderweg en op kantoor zijn VINDT achter iedere Amsterdamse gevel iets nieuws HEEFT een schitterend uitzicht vanaf zijn dakterras STAAT in het weekend op het voetbalveld mits hij niet geblesseerd is.

  Justin Winkelman

  Justin Winkelman

  Gecertificeerd makelaar en taxateur

  Justin Winkelman

  Gecertificeerd makelaar en taxateur

  WERKT sinds 2010 als zelfstandig aan- en verkoopmakelaar bij Smit en Heinen RUNT onze vestiging in Haarlem LIEP stage voor de MTS Bouwkunde toen hij in aanraking kwam met de makelaardij MAAKT graag mensen blij met een goed advies SERVEERT biertjes van Brouwerij ’t IJ als je langskomt ZIT het liefst dicht bij de houtkachel in de erker OVERWEEGT een huis te delen met de Red Hot Chili Peppers WEIGERT nog weg te gaan uit zijn jaren '30-woning in Haarlem.

  George Kloprogge

  George Kloprogge

  Gecertificeerd makelaar en taxateur

  George Kloprogge

  Gecertificeerd makelaar en taxateur

  VULT zijn dagen met de aan- en verkoop van woningen, taxaties en advies STAAT bekend als bestuurslid van de Amsterdamse Makelaars Club ZIT ook in de PR-commissie van de MVA en de Vaktest-commissie HAD een eigen kantoor maar werkt nu als zzp’er voor Smit en Heinen LEGT graag uit waarom een huis een bepaalde waarde heeft VERHUIST meteen als de dijk op doorbreken staat VERKIEST een wortelkanaalbehandeling boven zelf klussen ZOU zijn huis wel een maandje met de Lama’s willen delen.

  Hein Voortman

  Hein Voortman

  Kandidaat-Makelaar

  Hein Voortman

  Kandidaat-Makelaar

  HELPT bij belangrijke beslissingen over de aan- en verkoop van een woning MAG zich Kandidaat-Makelaar noemen met zijn diploma’s NIMA-A, NIMA-B en SVM-NIVO VERKOCHT zeiljachten voordat hij de makelaardij in ging MIST ouderwets onderhandelen in de huidige markt LAAT klussen liever over aan de specialisten KIJKT vanaf zijn eettafel uit over het kookeiland en de tuin NEEMT graag het appartement aan de Dam 3 over van een zekere popster ZOU zijn huis wel willen delen met Gordon Ramsay.

  Marije Verbeek

  Marije Verbeek

  Kandidaat-Makelaar

  Marije Verbeek

  Kandidaat-Makelaar

  HEEFT 11 jaar een eigen werving & selectie bureau gespecialiseerd in de mediabranche gehad WILDE na 20 jaar recruitment iets anders BESLOOT dat dat de makelaardij moest worden HEEFT de opleiding tot K-RMT makelaar afgerond WERKT nu met veel enthousiasme bij Smit & Heinen HOUDT zich bezig met verkoop, aankoop en verhuur VINDT de dynamiek en de afwisseling in het vak leuk LACHT veel en vaak net iets te hard IS in haar vrije tijd op de yogamat te vinden.

  Sabrina Steur

  Sabrina Steur

  Assistent makelaar

  Sabrina Steur

  Assistent makelaar

  HOUDT zich bezig met uitgaande e-mails, telefoonverkeer, agenda's, facturen, dossiers en verkoopteksten HEEFT voor Smit & Heinen vier jaar bij een makelaar in Almere gewerkt HEEFT haar diploma ARMT behaalt KRIJGT energie van helpen en mensen blij maken WOONT samen met haar vriend en stuiterkonijnen in Weesp PASSIE voor salsa dansen, bakken/ koken en lezen DROOMT ervan ooit haar eigen huis te ontwerpen en bouwen.

  Moos Sporken

  Moos Sporken

  Vastgoedadviseur (KRMT in opleiding)

  Moos Sporken

  Vastgoedadviseur (KRMT in opleiding)

  HOUDT zich bezig met de aan- en verkoop van woningen HAALDE zijn diploma ARMT. IS bezig met zijn diploma KRMT. Naast zijn werk bij Smit & Heinen is Moos VAAK te vinden op de padelbaan waar hij op het hoogste niveau toernooien speelt. Het mooiste van zijn vak vindt hij een transactie waarbij hij de klant optimaal heeft kunnen begeleiden. "Het is voor klanten namelijk een grote stap in hun leven en ik vind het fijn veel werk uit handen te kunnen nemen, zodat ze met een goed gevoel kunnen terugkijken op dit avontuur"

  Marsha Roeleveld

  Marsha Roeleveld

  Officemanager

  Marsha Roeleveld

  Officemanager

  IS sinds september 2018 werkzaam bij Smit & Heinen en interesseert zich voor het makelaars vak HOUDT zich bezig met uitgaande e-mails, telefoonverkeer, agenda's, facturen, dossiers en verkoopteksten BEHAALDE haar hbo-opleiding Officemanagement aan Schoevers WORDT blij van het contact met klanten HEEFT als bijbaantje 7 jaar bij de bakker gewerkt OVER 10 jaar heeft ze haar eigen paleisje GAAT in het weekend graag op stap met haar vriendinnen.

  Josien Duijzer

  Josien Duijzer

  Vastgoedadviseur (KRMT in opleiding)

  Josien Duijzer

  Vastgoedadviseur (KRMT in opleiding)

  HOUDT zich bezig met uitgaande e-mails, telefoonverkeer, agenda's, facturen, dossiers en verkoopteksten HEEFT bijna 10 jaar gewerkt in de hotellerie in het centrum van Amsterdam WOONT sinds 2012 in haar eigen appartement in Amsterdam VINDT gezellige sfeer op werk belangrijk WORDT blij van mensen helpen HOOPT over een paar jaar een huis met een tuin te kunnen kopen.

  Dünya Dam

  Dünya Dam

  Commercieel medewerker binnendienst

  Dünya Dam

  Commercieel medewerker binnendienst

  IS in mei 2023 begonnen bij Smit & Heinen als Commercieel medewerker binnendienst WOONT sinds 2019 in Amsterdam nadat ze meer dan tien jaar in Duitsland heeft gewoond HOUDT zich bezig met uitgaande e-mails, telefoonverkeer, agenda's, facturen, dossiers en verkoopteksten HEEFT jaren lang in de detailhandel branche gewerkt VINDT het belangrijk om zich in te zetten voor mensen IS in haar vrije tijd het liefst creatief bezig, maar trekt de grens bij breien ZIET zichzelf binnen 5 jaar wonen in haar eigen Amsterdamse stulpje

  Iwana Puhalovic

  Iwana Puhalovic

  K-RMT

  Iwana Puhalovic

  K-RMT

  Wat onze klanten vinden

  9.0 Mevr. Annemarie Maier Middenweg 494 22 sep. 2023

  In no time mijn huis verkocht voor een hele mooie prijs. Super fijn contact met de verkopende makelaar George én niet te vergeten Marijn van kantoor. Vragen werden erg snel en duidelijk beantwoord....

  10 Dhr. Romain Wigny Willem de Zwijgerlaan 91 1 18 sep. 2023

  Wij kijken terug op een fantastische samenwerking. De communicatie was helder, het advies was duidelijk en het resultaat boven alle verwachting.

  9.2 Dhr. Jacob Garvelink Hembrugstraat 29 14 sep. 2023

  Inger heeft volhoudingsvermogen en geduld getoond met de gepaste hoeveelheid aandacht en super snelle bereikbaarheid gedurende het toch wat meer uitdagende verkoopproces. Zeer aan te bevelen makelaar!

  8.2 Mevr. Jacqueline Lampe Barentszstraat 114 11 sep. 2023

  Een fijne makelaar met kennis en goede voorstellen. Had een goede inschatting van prijs/kwaliteit, hield ons goed op de hoogte, en was flexibel. Heel fijn!

  8.0 Anoniem Deurloostraat 43 2 20 aug. 2023

  voldeed aan verwachting betreffende verkoop, wel nog aktie tov VVE. De afwikkeling is nog in gang!!!

  10 Mevr. R.A. Wagner Suze Robertsonstraat 87 18 aug. 2023

  Nadat mijn huis online was gezet - nadat er mooie foto's én een 3D-video was gemaakt - was mijn huis maar liefst binnen 2 weken verkocht! De communicatie met Smit & Heinen verliep vlotjes: ze...

  10 Sander 11 aug. 2023

  Zeer goede dienstverlening, erg soepel en doch strak georkestreerd, door zowel 'front office' als 'backoffice'. Absolute aanrader!

  9.2 Dhr. Sander Kok Uiterwaardenstraat 39 A 10 aug. 2023

  Zowel het front als back office zeer goed bereikbaar, zeer goede dienstverlening, erg soepel en doch strak georkestreerd. Zeer vriendelijk, kundig en professioneel medewerkers. Absoluut aanrader.

  9.0 Anoniem Biesboschstraat 54 3 07 aug. 2023

  Deze makelaar heeft ons prima geholpen bij de verkoop van ons appartement. Deskundig, prettig, duidelijk en snel in de communicatie.

  10 Anoniem Ten Katestraat 55 1 06 aug. 2023

  We hebben inmiddels samen met Smit & Heinen 3 trajecten doorlopen; 1 aankoop, 2 verkopen. In alle 3 de trajecten was Hein Voortman onze contactpersoon. Dossier onderzoek en kennis is uitmuntend,...

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Amsterdam
  Van Woustraat 161
  1074 AK Amsterdam

  Haarlem
  Korte Margarethastraat 9
  2011 PK Haarlem

  Back to top