Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Huis verkopen Amsterdam Centrum

Woon jij in onze mooie hoofdstad en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen je dan ook graag. Elke makelaar van Smit & Heinen heeft maar liefst 20 jaar, of meer, ervaring in het vak. Daarnaast zijn onze medewerkers actief geweest als bestuurslid van onder andere Makelaarsvereniging Amsterdam en Jonge Makelaars Amsterdam. Wij weten als geen ander wat er speelt op de Amsterdamse woningmarkt.

Het is de taak van ons als makelaar in Amsterdam om jou volledig te ontzorgen in het proces omtrent een woning verkopen. Je weet bij ons precies wat je kunt verwachten. We communiceren graag helder en duidelijk en begeleiden je van A tot Z. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Huis verkopen Amsterdam Centrum

Gratis waardebepaling Amsterdam Centrum

De huizenprijzen zijn torenhoog. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis op dit moment? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Onze makelaar komt bij je langs en vertelt je alles over de waarde van je woning, cijfers uit de omgeving en jouw verkoopkansen. Dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Wonen in Amsterdam Centrum

Bruisende hart
Wereldstad Amsterdam, en dan ook nog eens in het centrum ervan wonen. Wat wil je nog meer? Hier hoef jij je niet te vervelen, het is hier altijd levendig en bruisend.
Alles op loopafstand
Horeca, winkels, bezienswaardigheden en ga zo maar door. Centraler kun je het niet krijgen, het Leidseplein en de Kalverstraat zijn dichtbij. Je kunt alles te voet of met de fiets bereiken. Hoe fijn is dat?
Wonen aan de grachten
De mooie binnenstad van Amsterdam kennen we allemaal van de romantische plaatjes, en jij kunt hier gewoon aan wonen. De reis naar je huis zal je op deze manier nooit gaan vervelen!

Huis kopen Amsterdam Centrum

Op zoek naar een woning in Amsterdam Centrum, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Amsterdam met hulp van onze aankoopmakelaar maakt het verschil.

Aankoopmakelaar Amsterdam Centrum

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een woning in Amsterdam. Onze aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum geeft je een objectieve waarde af en ontzorgt je van bezichtiging tot aan het overhandigen van de sleutels én daarna.

Huis kopen Amsterdam Centrum

Huis verhuren Amsterdam

Het verhuren van jouw woning gaat het beste met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning.

Huis verhuren Amsterdam Centrum

Taxatie Amsterdam Centrum

Ga jij binnenkort een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateurs zijn deskundig en gecertificeerd. Ze hebben kennis van de lokale markt in Amsterdam Centrum.

Taxatie Amsterdam Centrum aanvragen

Woningaanbod Amsterdam

Een kleine greep uit ons huidige woningaanbod in Amsterdam.

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam?

Onze makelaars staan voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Onze makelaars helpen je met het aankopen, verkopen, verhuren of taxeren van jouw woning.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top