Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Taxatie van je woning in Amsterdam nodig?


We starten met een gesprek om jouw situatie te begrijpen. Afhankelijk daarvan adviseren we een volledige taxatie of een gratis waardebepaling.

Wanneer heb je een taxatie nodig in Amsterdam?

Je hebt een taxatie nodig als je een hypotheek wilt aanvragen of aanpassen, bij het regelen van een erfenis, of voor belastingzaken. Een taxatie geeft een nauwkeurige waarde van je woning in Amsterdam.

Vraag taxatie aan

Waardebepaling of taxatie?

Wil je alleen weten wat je huis in Amsterdam ongeveer waard is, bijvoorbeeld om te beslissen of je gaat verkopen? Dan is een eenvoudige waardebepaling vaak genoeg. Dit is sneller en goedkoper dan een volledige taxatie en bij Smit & Heinen Amsterdam is zo’n waardebepaling gratis en zonder verplichtingen.

Gratis waardebepaling

Snel een taxatie aanvragen

Taxeren bij Smit & Heinen Amsterdam in drie stappen

Kennismaking

We starten met een gesprek om jouw situatie en behoeften te begrijpen. Afhankelijk daarvan adviseren we een volledige taxatie of een waardebepaling.

De taxatie van de woning in Amsterdam

Als een volledige taxatie nodig is, bezoekt onze taxateur jouw woning in Amsterdam om alles zorgvuldig te beoordelen.

Het rapport

Je ontvangt een uitgebreid rapport met de taxatiewaarde, die je kunt gebruiken voor financiële of juridische doeleinden.

Direct kennismaken?

Waarom taxeren bij Smit & Heinen Amsterdam?

Persoonlijke aandacht
Bij ons ben je geen nummer. Wij luisteren echt naar je en stemmen onze diensten af op jouw behoeften.
Snel en duidelijk
We zorgen voor een efficiënte afhandeling en heldere communicatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.
Alles onder één dak
Naast taxaties kun je bij ons terecht voor de aan- en verkoop van je huis. Wij bieden een totaalpakket van makelaarsdiensten in Amsterdam.

Taxatie aanvragen Amsterdam?

Arno Fransen is jouw gecertificeerd taxateur in Amsterdam

Heb je meer informatie nodig of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op met Smit & Heinen. Ontdek waarom wij de juiste keuze zijn voor jou in Amsterdam!

Klanten over taxeren met Smit & Heinen Amsterdam

10 Dhr. Siep Raap Dominee Bleekerhof 18 20 mei 2024

Vanaf de eerste dag was George zeer betrokken bij de verkoop van ons huis en erg toegankelijk. Ook de mensen op kantoor waren zeer vriendelijk en erg actief. Ik kan dan ook geen enkel negatief punt...

9.8 Mo Irshaid Eerste Keucheniusstraat 10 3 19 mei 2024

Arno and the company provided us with great service and were very helpful! We would recommend them for buying and selling!

10 Vicki Davison 06 mei 2024

Professional, honest and reliable. An absolute pleasure to work with Inger and the team at Smit & Heinen who helped us sell our house in Amsterdam. Communication was fantastic and expertise and...

10 Anoniem Geuzenkade 76 3 06 mei 2024

Fantastische makelaar, kan ik iedereen aanbevelen. Erg betrokken en heeft het huis voor een mooie prijs verkocht.

10 Mevr. V.M. Davison Overtoom 200 h 05 mei 2024

Professional advise with expert knowledge of the market. Smit & Heinen helped us through every step of the process. Would highly recommend

10 Anoniem Pieter Aertszstraat 67 2 02 mei 2024

Een complex verkoopproces is door Hein Voortman en de rest van het team zeer kundig begeleid met een uitmuntend resultaat. Als je een ervaren allround makelaar zoekt met kennis van alle facetten van...

9.5 Anoniem Simon Stevinstraat 16 D 02 mei 2024

SmitenHeinen Makelaars (in deze Hein) zijn zeer deskundig, veel kennis van de markt. Luosteren goed naar wat huiszoekers willen of juist niet. Zeer goede begeleiding op het bied-proces. Zeer aan te...

10 Mevr. Heidi Braam Rustenburgerstraat 227 H 30 apr. 2024

Het contact met Arno kan niet beter. Hij luistert goed, blijft kalm, heeft altijd een plan B en zette alles in het werk om heel snel een fantastisch resultaat neer te zetten. Ik waardeer zijn...

9.3 Anoniem Saenredamstraat 8 1 30 apr. 2024

We zijn erg tevreden over de hulp bij de verkoop. Steeds snel contact, gedegen advies en ondersteuning bij de verschillende noodzakelijke stappen.

10 Anoniem Domselaerstraat 63 2 23 apr. 2024

Heel prettig contact met Marije, ze werkt professioneel. Kantoor is goed bereikbaar en de medewerkers zijn erg vriendelijk.

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top