Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Taxatie van je woning in Amsterdam nodig?


We starten met een gesprek om jouw situatie te begrijpen. Afhankelijk daarvan adviseren we een volledige taxatie of een gratis waardebepaling.

Wanneer heb je een taxatie nodig in Amsterdam?

Je hebt een taxatie nodig als je een hypotheek wilt aanvragen of aanpassen, bij het regelen van een erfenis, of voor belastingzaken. Een taxatie geeft een nauwkeurige waarde van je woning in Amsterdam.

Vraag taxatie aan

Waardebepaling of taxatie?

Wil je alleen weten wat je huis in Amsterdam ongeveer waard is, bijvoorbeeld om te beslissen of je gaat verkopen? Dan is een eenvoudige waardebepaling vaak genoeg. Dit is sneller en goedkoper dan een volledige taxatie en bij Smit & Heinen Amsterdam is zo’n waardebepaling gratis en zonder verplichtingen.

Gratis waardebepaling

Snel een taxatie aanvragen

Taxeren bij Smit & Heinen Amsterdam in drie stappen

Kennismaking

We starten met een gesprek om jouw situatie en behoeften te begrijpen. Afhankelijk daarvan adviseren we een volledige taxatie of een waardebepaling.

De taxatie van de woning in Amsterdam

Als een volledige taxatie nodig is, bezoekt onze taxateur jouw woning in Amsterdam om alles zorgvuldig te beoordelen.

Het rapport

Je ontvangt een uitgebreid rapport met de taxatiewaarde, die je kunt gebruiken voor financiële of juridische doeleinden.

Direct kennismaken?

Waarom taxeren bij Smit & Heinen Amsterdam?

Persoonlijke aandacht
Bij ons ben je geen nummer. Wij luisteren echt naar je en stemmen onze diensten af op jouw behoeften.
Snel en duidelijk
We zorgen voor een efficiënte afhandeling en heldere communicatie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.
Alles onder één dak
Naast taxaties kun je bij ons terecht voor de aan- en verkoop van je huis. Wij bieden een totaalpakket van makelaarsdiensten in Amsterdam.

Taxatie aanvragen Amsterdam?

Arno Fransen is jouw gecertificeerd taxateur in Amsterdam

Heb je meer informatie nodig of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact op met Smit & Heinen. Ontdek waarom wij de juiste keuze zijn voor jou in Amsterdam!

Klanten over taxeren met Smit & Heinen Amsterdam

10 Robert Crutzen 05 jun. 2024

Onwijs kundige en professionele makelaar. Goede communicatie betreffende bezichtigingen, afspraken en biedingen. Kan niet anders dan heel erg blij zijn dat ik voor hen heb gekozen

9.8 Anoniem Burgemeester De Vlugtlaan 153 A 04 jun. 2024

Zeer goede makelaar met veel persoonlijke aandacht. Oprecht geïnteresseerd in de klant en daarbij ook eerlijk. Schakelt snel en heeft daardoor een goed proces van start tot eind. Heeft de zaken goed...

8.8 Anoniem Hemonystraat 41 K 01 jun. 2024

Marije is betrokken en enorm proactief, prettig in de omgang en werkelijk altijd bereikbaar. Backoffice van Smit en Heinen functioneert en communiceert ook prima. Binnen een jaar twee panden via hen...

10 Anoniem Saxen-Weimarlaan 58 3 31 mei 2024

Heel fijn kantoor om mee samen te werken! Goede communicatie met zowel binnen- als buitendienst, goede verkoop en goede service.

7.8 Dhr. Reiz Pierebaan 59 27 mei 2024

Het contact was prima (via mail). Er komt veel op je af bij het kopen van een huis, maar met aanwijzingen en hulp van de makelaar is alles goed verlopen.

10 Anoniem Rustenburgerstraat 369 1 26 mei 2024

Het contact met Arno verliep erg soepel, ook buiten kantoortijden was er ruimte om vragen te stellen. Een hele betrouwbare en professionele makelaar.

10 Dhr. Job van Iersel Van Ostadestraat 58 1 24 mei 2024

Super makelaar. Marije heeft ons perfect geholpen met zowel de verkoop en aankoop van onze woning. Erg deskundig en goede service.

10 Dhr. Siep Raap Dominee Bleekerhof 18 20 mei 2024

Vanaf de eerste dag was George zeer betrokken bij de verkoop van ons huis en erg toegankelijk. Ook de mensen op kantoor waren zeer vriendelijk en erg actief. Ik kan dan ook geen enkel negatief punt...

10 Anoniem Spaarndammerdijk 7 U 20 mei 2024

Ik ben zeer tevreden over Smit en Heinen. Snelle en duidelijke communicatie en zeer deskundig advies zowel bij verkoop als aankoop.

9.8 Mo Irshaid Eerste Keucheniusstraat 10 3 19 mei 2024

Arno and the company provided us with great service and were very helpful! We would recommend them for buying and selling!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top