Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Gratis waardebepaling


Wil jij weten wat jouw huis waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij Smit & Heinen. Tijdens dit gesprek geven wij een duidelijke indruk van de huidige waarde en de mogelijkheden van jouw woning.

De huizenprijzen veranderen regelmatig.
De woningwaarde kun je zelf berekenen via onze handige tools of je kunt een gesprek aanvragen met een makelaar.

Gratis waardebepaling Amsterdam

Samen
Wij hebben een team van 10 mensen, we lachen met elkaar, we zetten onze tanden erin. Jij kunt hier ook deel van uitmaken! Hoe? Heel simpel, het proces van een woning verkopen of een woning huren maakt jou al onderdeel van ons team. Stuiten we op een probleem? Dan nemen we jou bij de hand en zoeken we samen naar de oplossing.
Helder
Het is de taak van de makelaar om jou volledig te ontzorgen in het proces omtrent een woning. Jij weet precies wat je te wachten staat door heldere communicatie en begeleiding in het proces. Wij scheppen overal verduidelijking op, of het nu gaat om de status van een woning of het proces bij een aankoop. Jij weet precies wat je te wachten staat.
Makkelijk
Het gevoel krijgen dat jij iets makkelijk aan kunt. Volledige ontzorging zonder dat er een zorg is. Wij weten dat het complex is om een woning te kopen. Helemaal in deze markt. Daar huur je ons voor in. Het juiste gevoel. Het gevoel dat het makkelijk gelukt is, dan doen wij goed ons werk. Dat gevoel krijg je bij Smit & Heinen.

Wat is mijn huis waard?

Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van jouw woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving
  • De onderhoudsstaat van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • De populariteit van het de wijk
  • De gewenste verkooptermijn

Plan een waardebepaling

Huisje op bureau

Reviews over ons

10 Anoniem Eerste Nassaustraat 18 4 30 mrt. 2023

I worked with Hein on both selling and purchasing the new apartment. The process was extremely complex and long and Hein proved to be super knowledgeable and solution-oriented. I honestly could not...

10 Mevr. Els Als Jacob van Lennepstraat 76 1 15 mrt. 2023

Ik ben goed geholpen door Smit Heijnen Makelaars. Ze doen meer dan ze beloven, zijn deskundig en erg prettig om mee samen te werken.

10 Anoniem Tugelaweg 20 D 11 mrt. 2023

Really good makelaar! Very professional and friendly at the same time, we had a very good experience with selling our property. We recommend!

10 Yuri Drabik 04 mrt. 2023

I had an overall smooth selling experience despite the difficult market. Everything was arranged well and quickly.

10 Anoniem Gerard Doustraat 18 2 04 mrt. 2023

Michel was een geweldige verkoop makelaar. Onwijs fijn in de omgang, vakkundig en een top verkoop als resultaat! Ook iedereen op het kantoor was fantastisch. Ik ben een hele tevreden klant.

10 Dhr. Iurii Drabik Veembroederhof 186 04 mrt. 2023

We had an overall smooth selling experience despite the difficult market. Everything was arranged well and quickly.

10 Anoniem Bestevâerstraat 231 H 15 feb. 2023

Smit & Heinen Makelaars zijn betrokken en bijzonder deskundig. Ze kennen de markt als geen ander en staan bij iedere stap met raad en daad bij.

10 Mi hogendorp Bestevâerstraat 231 H 15 feb. 2023

Erg fijn samenwerken, betrouwbaar en deskundig! Oog voor detail en goed in relatiebeheer. Altijd bereikbaar en snelle in reactie tijden. Voelt vertrouwd!

9.5 Dhr. Joep IJspeert Plataanstraat 3 11 feb. 2023

Wij hebben ons huis verkocht op het moment dat de markt omsloeg (eind 2022) en hadden dus behoefte aan een kundige makelaar. Arno Fransen heeft aan deze verwachtingen zeker voldaan! Arno is zeer...

10 Chris van Dam 10 feb. 2023

Super fijn kantoor. Goede medewerkers die weten wie je bent als je belt en die direct inzicht hebben in mijn dossier. Servicegericht en meedenkend. Makelaars hebben kennis van zaken en zijn...

Plan je gratis waardebepaling

Wat is een waardebepaling?

Na het plannen van de afspraak, komt onze makelaar bij jou langs om de woning op te nemen. Hij of zij adviseert over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let wel op, deze schatting is dus geen taxatie!

Woningwaarde berekenen

Na het onderzoek van de woning, zal de makelaar zijn of haar bevinden met je doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van jouw woning besproken. In dit gesprek wordt uitgebreid uitgelegd hoe het verkooptraject in zijn werk gaat. Natuurlijk kijken wij hierbij naar jouw persoonlijke situatie en woonwensen. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Plan een waardebepaling

Plan een vrijblijvende afspraak in

Onze makelaar komt graag bij je langs voor een waardebepaling

Neem via het formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top