Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Wat is jouw huis waard? Vraag een gratis waardebepaling aanGratis waardebepaling van jouw huis

Wil jij weten wat jouw huis waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij Smit & Heinen. Tijdens dit gesprek geven wij een duidelijke indruk van de huidige waarde en de mogelijkheden van jouw woning. Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van jouw woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving
  • De onderhoudsstaat van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • De populariteit van het de wijk
  • De gewenste verkooptermijn

Wat houdt een waardebepaling precies in?

Na het plannen van de afspraak, komt onze makelaar bij jou langs om de woning op te nemen. Hij of zij adviseert over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let wel op, deze schatting is dus geen taxatie!

Een passende verkoopstrategie

Na het onderzoek van de woning, zal de makelaar zijn of haar bevinden met je doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van jouw woning besproken. In dit gesprek wordt uitgebreid uitgelegd hoe het verkooptraject in zijn werk gaat. Natuurlijk kijken wij hierbij naar jouw persoonlijke situatie en woonwensen. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Huisje op bureau

Plan een vrijblijvende afspraak in

Onze makelaar komt graag bij je langs voor een waardebepaling

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Plan je gratis waardebepaling

Samen
Wij hebben een team van 10 mensen, we lachen met elkaar, we zetten onze tanden erin. Jij kunt hier ook deel van uitmaken! Hoe? Heel simpel, het proces van een woning verkopen of een woning huren maakt jou al onderdeel van ons team. Stuiten we op een probleem? Dan nemen we jou bij de hand en zoeken we samen naar de oplossing.
Helder
Het is de taak van de makelaar om jou volledig te ontzorgen in het proces omtrent een woning. Jij weet precies wat je te wachten staat door heldere communicatie en begeleiding in het proces. Wij scheppen overal verduidelijking op, of het nu gaat om de status van een woning of het proces bij een aankoop. Jij weet precies wat je te wachten staat.
Makkelijk
Het gevoel krijgen dat jij iets makkelijk aan kunt. Volledige ontzorging zonder dat er een zorg is. Wij weten dat het complex is om een woning te kopen. Helemaal in deze markt. Daar huur je ons voor in. Het juiste gevoel. Het gevoel dat het makkelijk gelukt is, dan doen wij goed ons werk. Dat gevoel krijg je bij Smit & Heinen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top