Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Gratis waardebepaling


Wil jij weten wat jouw huis in Amsterdam waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij Smit & Heinen. Tijdens dit gesprek geven wij een duidelijke indruk van de huidige waarde en de mogelijkheden van jouw woning.

De huizenprijzen veranderen regelmatig.
De woningwaarde kun je zelf berekenen via onze handige tools of je kunt een gesprek aanvragen met een makelaar.

Gratis waardebepaling Amsterdam

Samen
Wij hebben een team van 13 mensen, we lachen met elkaar, we zetten onze tanden erin. Jij kunt hier ook deel van uitmaken! Hoe? Heel simpel, het proces van een woning verkopen of een woning huren maakt jou al onderdeel van ons team. Stuiten we op een probleem? Dan nemen we jou bij de hand en zoeken we samen naar de oplossing.
Helder
Het is de taak van de makelaar om jou volledig te ontzorgen in het proces omtrent een woning. Jij weet precies wat je te wachten staat door heldere communicatie en begeleiding in het proces. Wij scheppen overal verduidelijking op, of het nu gaat om de status van een woning of het proces bij een aankoop. Jij weet precies wat je te wachten staat.
Makkelijk
Het gevoel krijgen dat jij iets makkelijk aan kunt. Volledige ontzorging zonder dat er een zorg is. Wij weten dat het complex is om een woning te kopen. Helemaal in deze markt. Daar huur je ons voor in. Het juiste gevoel. Het gevoel dat het makkelijk gelukt is, dan doen wij goed ons werk. Dat gevoel krijg je bij Smit & Heinen.

Wat is mijn huis in Amsterdam waard?

Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van jouw woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in Amsterdam
  • De onderhoudsstaat van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • De populariteit van het de wijk in Amsterdam
  • De gewenste verkooptermijn

Plan een waardebepaling

Huisje op bureau

Reviews over ons

10 Anoniem Vrolikstraat 152 2 04 dec. 2023

Heel fijn contact! Denkt mee over efficiëntie qua afspraken en waar wel/niet aanwezig bij te zijn. Snel gehandeld en resultaat bij verkoop ver boven verwachting! Mijn woning er 7 jaar geleden mee...

8.3 Anoniem Haarlemmerdijk 42 c 28 nov. 2023

Een fijne makelaar om mee samen te werken, betrouwbaar en met humor. Vast aanspreekpunt die goed bereikbaar is voor overleg. Altijd de zaken correct en adequaat geregeld. Hij wist ons te attenderen op...

10 Dhr. Roderick Dekker Van Woustraat 105 2 27 nov. 2023

Zeer vriendelijk, professioneel en kundig. Het hele traject liep soepel en we werden goed op de hoogte gehouden.

10 Anoniem Saxen-Weimarlaan 58 4 24 nov. 2023

Zeer goed geholpen! Heel duidelijk in de communicatie en de opzet vooraf. Zowel Sven als de binnendienst. Ik ontving steeds een overzicht van de kijkers en achteraf kreeg ik even een belletje. Goede...

10 Femke Janssen 22 nov. 2023

We hebben ons appartement recent verkocht en eerder al een nieuw huis aangekocht via Smit & Heinen. We zijn heel blij met deze makelaar. Ze zijn deskundig, hele efficiënte en heldere communicatie, en...

10 Anoniem Rustenburgerstraat 127 3 22 nov. 2023

We hebben ons appartement verkocht en eerder al een nieuw huis aangekocht via Smit & Heinen. We zijn heel blij met deze makelaar. Ze zijn deskundig, hele efficiënte en heldere communicatie, en het...

10 Anoniem Conradstraat 80 B 20 nov. 2023

Zeer goede begeleiding en deskundig advies gekregen van Arno! Heel tevreden over de service en beveel hem van harte aan!

9.5 Anoniem Akbarstraat 16 C 16 nov. 2023

Very good, helpful and proactive- which is especially important. Professional all-round. Highly recommended.

10 Nick Gouweleeuw 14 nov. 2023

Beste makelaar van Amsterdam, onwijs tevreden mee!

10 Andres Delpeut 13 nov. 2023

Super snel en vakkundig geholpen aan de taxatie voor onze woning. Onze taxateur was Sven en hij heeft er voor gezorgd dat we binnen 2 weken de taxatie binnen hadden, echt complimenten !

Plan je gratis waardebepaling

Wat is een waardebepaling?

Na het plannen van de afspraak, komt onze makelaar bij jou langs om de woning op te nemen. Hij of zij adviseert over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let wel op, deze schatting is dus geen taxatie!

Woningwaarde berekenen

Na het onderzoek van de woning, zal de makelaar zijn of haar bevinden met je doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van jouw woning besproken. In dit gesprek wordt uitgebreid uitgelegd hoe het verkooptraject in zijn werk gaat. Natuurlijk kijken wij hierbij naar jouw persoonlijke situatie en woonwensen. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Plan een waardebepaling

Plan een vrijblijvende afspraak in

Onze makelaar komt graag bij je langs voor een waardebepaling

Neem via het formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top