Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Gratis waardebepaling


Wil jij weten wat jouw huis in Amsterdam waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan bij Smit & Heinen. Tijdens dit gesprek geven wij een duidelijke indruk van de huidige waarde en de mogelijkheden van jouw woning.

De huizenprijzen veranderen regelmatig.
De woningwaarde kun je zelf berekenen via onze handige tools of je kunt een gesprek aanvragen met een makelaar.

Gratis waardebepaling Amsterdam

Samen
Wij hebben een team van 13 mensen, we lachen met elkaar, we zetten onze tanden erin. Jij kunt hier ook deel van uitmaken! Hoe? Heel simpel, het proces van een woning verkopen of een woning huren maakt jou al onderdeel van ons team. Stuiten we op een probleem? Dan nemen we jou bij de hand en zoeken we samen naar de oplossing.
Helder
Het is de taak van de makelaar om jou volledig te ontzorgen in het proces omtrent een woning. Jij weet precies wat je te wachten staat door heldere communicatie en begeleiding in het proces. Wij scheppen overal verduidelijking op, of het nu gaat om de status van een woning of het proces bij een aankoop. Jij weet precies wat je te wachten staat.
Makkelijk
Het gevoel krijgen dat jij iets makkelijk aan kunt. Volledige ontzorging zonder dat er een zorg is. Wij weten dat het complex is om een woning te kopen. Helemaal in deze markt. Daar huur je ons voor in. Het juiste gevoel. Het gevoel dat het makkelijk gelukt is, dan doen wij goed ons werk. Dat gevoel krijg je bij Smit & Heinen.

Wat is mijn huis in Amsterdam waard?

Tijdens een waardebepaling stellen we de waarde van jouw woning vast aan de hand van de volgende punten:

  • Onderzoek naar vergelijkbare woningen in Amsterdam
  • De onderhoudsstaat van het huis
  • Kansen tot verbetering van de woning
  • De populariteit van het de wijk in Amsterdam
  • De gewenste verkooptermijn

Plan een waardebepaling

Huisje op bureau

Reviews over ons

10 Dhr. Siep Raap Dominee Bleekerhof 18 20 mei 2024

Vanaf de eerste dag was George zeer betrokken bij de verkoop van ons huis en erg toegankelijk. Ook de mensen op kantoor waren zeer vriendelijk en erg actief. Ik kan dan ook geen enkel negatief punt...

9.8 Mo Irshaid Eerste Keucheniusstraat 10 3 19 mei 2024

Arno and the company provided us with great service and were very helpful! We would recommend them for buying and selling!

10 Vicki Davison 06 mei 2024

Professional, honest and reliable. An absolute pleasure to work with Inger and the team at Smit & Heinen who helped us sell our house in Amsterdam. Communication was fantastic and expertise and...

10 Anoniem Geuzenkade 76 3 06 mei 2024

Fantastische makelaar, kan ik iedereen aanbevelen. Erg betrokken en heeft het huis voor een mooie prijs verkocht.

10 Mevr. V.M. Davison Overtoom 200 h 05 mei 2024

Professional advise with expert knowledge of the market. Smit & Heinen helped us through every step of the process. Would highly recommend

10 Anoniem Pieter Aertszstraat 67 2 02 mei 2024

Een complex verkoopproces is door Hein Voortman en de rest van het team zeer kundig begeleid met een uitmuntend resultaat. Als je een ervaren allround makelaar zoekt met kennis van alle facetten van...

9.5 Anoniem Simon Stevinstraat 16 D 02 mei 2024

SmitenHeinen Makelaars (in deze Hein) zijn zeer deskundig, veel kennis van de markt. Luosteren goed naar wat huiszoekers willen of juist niet. Zeer goede begeleiding op het bied-proces. Zeer aan te...

10 Mevr. Heidi Braam Rustenburgerstraat 227 H 30 apr. 2024

Het contact met Arno kan niet beter. Hij luistert goed, blijft kalm, heeft altijd een plan B en zette alles in het werk om heel snel een fantastisch resultaat neer te zetten. Ik waardeer zijn...

9.3 Anoniem Saenredamstraat 8 1 30 apr. 2024

We zijn erg tevreden over de hulp bij de verkoop. Steeds snel contact, gedegen advies en ondersteuning bij de verschillende noodzakelijke stappen.

10 Anoniem Domselaerstraat 63 2 23 apr. 2024

Heel prettig contact met Marije, ze werkt professioneel. Kantoor is goed bereikbaar en de medewerkers zijn erg vriendelijk.

Plan je gratis waardebepaling

Wat is een waardebepaling?

Na het plannen van de afspraak, komt onze makelaar bij jou langs om de woning op te nemen. Hij of zij adviseert over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let wel op, deze schatting is dus geen taxatie!

Woningwaarde berekenen

Na het onderzoek van de woning, zal de makelaar zijn of haar bevinden met je doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van jouw woning besproken. In dit gesprek wordt uitgebreid uitgelegd hoe het verkooptraject in zijn werk gaat. Natuurlijk kijken wij hierbij naar jouw persoonlijke situatie en woonwensen. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Plan een waardebepaling

Plan een vrijblijvende afspraak in

Onze makelaar komt graag bij je langs voor een waardebepaling

Neem via het formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top