Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Huis verkopen Ouderkerk aan de Amstel

Woon jij in Ouderkerk aan de Amstel en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen je dan ook graag. Elke makelaar van Smit & Heinen heeft maar liefst 20 jaar, of meer, ervaring in het vak. Wij weten als geen ander wat er speelt op de woningmarkt.

Het is de taak van ons als makelaar in Ouderkerk aan de Amstel om jou volledig te ontzorgen in het proces omtrent een woning verkopen. Je weet bij ons precies wat je kunt verwachten. We communiceren graag helder en duidelijk en begeleiden je van A tot Z. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Huis verkopen Ouderkerk aan de Amstel

Gratis waardebepaling Ouderkerk aan de Amstel

De huizenprijzen zijn torenhoog. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis op dit moment? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Onze makelaar komt bij je langs en vertelt je alles over de waarde van je woning, cijfers uit de omgeving en jouw verkoopkansen. Dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Wonen in Ouderkerk aan de Amstel

Dé ideale woonplek
Kies voor rust in dit heerlijke dorp, met de levendigheid van Amsterdam heel dichtbij! Ouderkerk aan de Amstel heeft veel groen en water, je kunt hier heerlijke wandel- of fietstochten maken door de natuur. Maar dit dorp biedt ook veel exclusieve restaurants, winkels en sportverenigingen.
Een dorp met rijke historie
Ouderkerk aan de Amstel is een dorp dat historie ademt, het dorp bestaat al zo'n 1000 jaar. Er is nog veel historisch erfgoed te vinden, denk aan iconische diaconiehuisjes, het Portugees-Joodse kerkhof Beth Haim en diverse kerken.
Kindvriendelijk
Het is fijn voor je kinderen om hier op te groeien, veel groen, veel ruimte en nette woonwijken. Er zijn drie basisscholen aanwezig, een kinderdagverblijf en verschillende faciliteiten voor de kids.

Huis kopen Ouderkerk aan de Amstel

Op zoek naar een woning in Ouderkerk aan de Amstel, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Ouderkerk aan de Amstel met hulp van onze aankoopmakelaar maakt het verschil.

Aankoopmakelaar Ouderkerk aan de Amstel

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een woning in Ouderkerk aan de Amstel. Onze aankoopmakelaar in Ouderkerk aan de Amstel geeft je een objectieve waarde af en ontzorgt je van bezichtiging tot aan het overhandigen van de sleutels én daarna.

Huis kopen Ouderkerk aan de Amstel

Huis verhuren Ouderkerk aan de Amstel

Het verhuren van jouw woning gaat het beste met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning.

Huis verhuren Ouderkerk aan de Amstel

Taxatie Ouderkerk aan de Amstel

Ga jij binnenkort een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateurs zijn deskundig en gecertificeerd. Ze hebben kennis van de lokale markt in Ouderkerk aan de Amstel.

Taxatie Ouderkerk aan de Amstel

Woningaanbod Ouderkerk aan de Amstel

Een kleine greep uit ons huidige woningaanbod in Ouderkerk aan de Amstel

Er is helaas geen aanbod gevonden.

Op zoek naar een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel?

Onze makelaars staan voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Onze makelaars helpen je met het aankopen, verkopen, verhuren of taxeren van jouw woning.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top