Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Taxatie van je woning in Amsterdam nodig?Taxatie van jouw woning in Amsterdam

Een taxatie is wat anders dan een waardebepaling van jouw woning. Je hebt onder andere een taxatierapport nodig in de volgende situaties:

  • Financiering van een nieuwe woning
  • Het oversluiten van je huidige hypotheek
  • Nalatenschap
  • Belasting
  • Boedelverdeling

Ga je binnenkort een huis kopen in Amsterdam? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig.

Taxatie aan huis

1. Kennismaken
Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Een medewerker neemt contact met je op.

2. Taxeren
Mogen wij jouw huis in Amsterdam taxeren? Dan belt de taxateur met je om een afspraak in te plannen. Uiteraard alleen op een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om je woning te taxeren.

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport dat digitaal wordt toegezonden.

Huis laten taxeren?

Gecertificeerd
Als kantoor zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Ook zijn wij aangesloten bij Vastgoedcert, NWWI en de Taxateurs Unie. Ons taxatierapport wordt bij elke financiële instelling geaccepteerd. Wel zo fijn om te weten.
Spoedtaxaties
Met spoed een taxatie nodig? Ook dat is voor ons geen probleem. Bel, mail of kom langs op kantoor en we bespreken de situatie!
Vast tarief
Een gevalideerde taxatie is niet goedkoop, maar wij werken voor een vast, scherp tarief. Je weet vooraf precies wat je betaalt. Wel zo duidelijk.

Taxatie bij Smit & Heinen

Wij leveren gecertificeerde taxaties. Het taxatierapport dient gevalideerd te zijn, wat betekent dat jouw woning is getaxeerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut.

  • Gecertificeerde taxateur
  • Betrouwbaar en onafhankelijk
  • Kennis van de lokale en regionale markt

Vraag een taxatie aan bij Smit & Heinen en we plannen snel een afspraak in wanneer het jou past. Neem contact met ons op via onderstaande formulier, via de mail info@smitenheinen.nl of bel direct naar 020 - 672 7074.

Taxatie huis

Taxatie aanvragen?

Onze taxateurs staan voor je klaar!

Plan direct een afspraak in bij één van onze taxateurs.

Snel een taxatie aanvragen

Dit vinden onze klanten

9.0 Mevr. Annemarie Maier Middenweg 494 22 sep. 2023

In no time mijn huis verkocht voor een hele mooie prijs. Super fijn contact met de verkopende makelaar George én niet te vergeten Marijn van kantoor. Vragen werden erg snel en duidelijk beantwoord....

10 Dhr. Romain Wigny Willem de Zwijgerlaan 91 1 18 sep. 2023

Wij kijken terug op een fantastische samenwerking. De communicatie was helder, het advies was duidelijk en het resultaat boven alle verwachting.

9.2 Dhr. Jacob Garvelink Hembrugstraat 29 14 sep. 2023

Inger heeft volhoudingsvermogen en geduld getoond met de gepaste hoeveelheid aandacht en super snelle bereikbaarheid gedurende het toch wat meer uitdagende verkoopproces. Zeer aan te bevelen makelaar!

8.2 Mevr. Jacqueline Lampe Barentszstraat 114 11 sep. 2023

Een fijne makelaar met kennis en goede voorstellen. Had een goede inschatting van prijs/kwaliteit, hield ons goed op de hoogte, en was flexibel. Heel fijn!

8.0 Anoniem Deurloostraat 43 2 20 aug. 2023

voldeed aan verwachting betreffende verkoop, wel nog aktie tov VVE. De afwikkeling is nog in gang!!!

10 Mevr. R.A. Wagner Suze Robertsonstraat 87 18 aug. 2023

Nadat mijn huis online was gezet - nadat er mooie foto's én een 3D-video was gemaakt - was mijn huis maar liefst binnen 2 weken verkocht! De communicatie met Smit & Heinen verliep vlotjes: ze...

10 Sander 11 aug. 2023

Zeer goede dienstverlening, erg soepel en doch strak georkestreerd, door zowel 'front office' als 'backoffice'. Absolute aanrader!

9.2 Dhr. Sander Kok Uiterwaardenstraat 39 A 10 aug. 2023

Zowel het front als back office zeer goed bereikbaar, zeer goede dienstverlening, erg soepel en doch strak georkestreerd. Zeer vriendelijk, kundig en professioneel medewerkers. Absoluut aanrader.

9.0 Anoniem Biesboschstraat 54 3 07 aug. 2023

Deze makelaar heeft ons prima geholpen bij de verkoop van ons appartement. Deskundig, prettig, duidelijk en snel in de communicatie.

10 Anoniem Ten Katestraat 55 1 06 aug. 2023

We hebben inmiddels samen met Smit & Heinen 3 trajecten doorlopen; 1 aankoop, 2 verkopen. In alle 3 de trajecten was Hein Voortman onze contactpersoon. Dossier onderzoek en kennis is uitmuntend,...

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top