Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Taxatie van jouw woning

Een taxatie is wat anders dan een waardebepaling van jouw woning. Je hebt onder andere een taxatierapport nodig in de volgende situaties:

  • Financiering van een nieuwe woning
  • Het oversluiten van je huidige hypotheek
  • Nalatenschap
  • Belasting
  • Boedelverdeling

Ga je binnenkort een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig.

Taxatie aan huis

1. Kennismaken
Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Een medewerker neemt contact met je op.

2. Taxeren
Mogen wij jouw huis taxeren? Dan belt de taxateur met je om een afspraak in te plannen. Uiteraard alleen op een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om je woning te taxeren.

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport dat digitaal wordt toegezonden.

Huis laten taxeren?

Gecertificeerd
Als kantoor zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Ook zijn wij aangesloten bij Vastgoedcert, NWWI en de Taxateurs Unie. Ons taxatierapport wordt bij elke financiële instelling geaccepteerd. Wel zo fijn om te weten.
Spoedtaxaties
Met spoed een taxatie nodig? Ook dat is voor ons geen probleem. Bel, mail of kom langs op kantoor en we bespreken de situatie!
Vast tarief
Een gevalideerde taxatie is niet goedkoop, maar wij werken voor een vast, scherp tarief. Je weet vooraf precies wat je betaalt. Wel zo duidelijk.

Taxatie bij Smit & Heinen

Wij leveren gecertificeerde taxaties. Het taxatierapport dient gevalideerd te zijn, wat betekent dat jouw woning is getaxeerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut.

  • Gecertificeerde taxateur
  • Betrouwbaar en onafhankelijk
  • Kennis van de lokale en regionale markt

Vraag een taxatie aan bij Smit & Heinen en we plannen snel een afspraak in wanneer het jou past. Neem contact met ons op via onderstaande formulier, via de mail info@smitenheinen.nl of bel direct naar 020 - 672 7074.

Taxatie huis

Taxatie aanvragen?

Onze taxateurs staan voor je klaar!

Plan direct een afspraak in bij één van onze taxateurs.

Snel een taxatie aanvragen

Dit vinden onze klanten

9.8 Een funda gebruiker Zeewijkplein 82 16 mei 2023

Goede begeleiding, fijne makelaar en assistent makelaar. De uitleg van het proces was duidelijk erg prettig.

10 Een funda gebruiker 28 apr. 2023

Justin van Smit & Heimen is deskundig, waar nodig kritisch, goed bereikbaar en snel reagerend, geduldig en vriendelijk. Kortom een professionele en zeer fijne makelaar om het bijzondere proces van kopen mee te doorlopen. Ook nu na de aankoop van mijn leuke huis in Haarlem nog steeds bereikbaar en meedenkend. Heel goede ervaring.

8.0 Dhr. Erwin Meijer Tidorestraat 203 24 apr. 2023

Hele fijne, professionele makelaar. Duidelijk verhaal, geen gladde praatjes. Contact altijd goed geweest, met makelaar zelf en de back-office.

10 Anoniem Pieter Aertszstraat 129 2 22 apr. 2023

Vlekkeloos, kundig en super service! Ik zou Smit & Heinen zo weer inhuren. Ik zou ze zo weer inhuren en dus ook van harte aanbevelen!

10 Dhr. Gijs Christiaan Hudsonstraat 143 H 14 apr. 2023

Hein heeft de verkoop van mijn huis van begin tot eind op een prettige, efficiënte én effectieve manier aangepakt. Blij met het contact en zeker ook met het resultaat. Absoluut een aanrader dus!

10 Anoniem Lindenhoevestraat 39 13 apr. 2023

Professioneel, kundig, representatieve makelaar. Goede begeleiding met en naar notaris. Heeft goede contact voor fotos.

9.0 Een funda gebruiker Delftlaan 435 3 11 apr. 2023

Justin heeft ons geweldig geholpen. Vriendelijk, professioneel en bekwaam. Ik kan hen alleen maar aanraden.

10 Anoniem Eerste Nassaustraat 18 4 30 mrt. 2023

I worked with Hein on both selling and purchasing the new apartment. The process was extremely complex and long and Hein proved to be super knowledgeable and solution-oriented. I honestly could not...

10 Mevr. Els Als Jacob van Lennepstraat 76 1 15 mrt. 2023

Ik ben goed geholpen door Smit Heijnen Makelaars. Ze doen meer dan ze beloven, zijn deskundig en erg prettig om mee samen te werken.

10 Anoniem Tugelaweg 20 D 11 mrt. 2023

Really good makelaar! Very professional and friendly at the same time, we had a very good experience with selling our property. We recommend!

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top