Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Taxatie van je woning in Amsterdam nodig?Taxatie van jouw woning in Amsterdam

Een taxatie is wat anders dan een waardebepaling van jouw woning. Je hebt onder andere een taxatierapport nodig in de volgende situaties:

  • Financiering van een nieuwe woning
  • Het oversluiten van je huidige hypotheek
  • Nalatenschap
  • Belasting
  • Boedelverdeling

Ga je binnenkort een huis kopen in Amsterdam? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig.

Taxatie aan huis

1. Kennismaken
Laat je gegevens achter via onderstaand formulier. Een medewerker neemt contact met je op.

2. Taxeren
Mogen wij jouw huis in Amsterdam taxeren? Dan belt de taxateur met je om een afspraak in te plannen. Uiteraard alleen op een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om je woning te taxeren.

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport dat digitaal wordt toegezonden.

Huis laten taxeren?

Gecertificeerd
Als kantoor zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA). Ook zijn wij aangesloten bij Vastgoedcert, NWWI en de Taxateurs Unie. Ons taxatierapport wordt bij elke financiële instelling geaccepteerd. Wel zo fijn om te weten.
Spoedtaxaties
Met spoed een taxatie nodig? Ook dat is voor ons geen probleem. Bel, mail of kom langs op kantoor en we bespreken de situatie!
Vast tarief
Een gevalideerde taxatie is niet goedkoop, maar wij werken voor een vast, scherp tarief. Je weet vooraf precies wat je betaalt. Wel zo duidelijk.

Taxatie bij Smit & Heinen

Wij leveren gecertificeerde taxaties. Het taxatierapport dient gevalideerd te zijn, wat betekent dat jouw woning is getaxeerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut.

  • Gecertificeerde taxateur
  • Betrouwbaar en onafhankelijk
  • Kennis van de lokale en regionale markt

Vraag een taxatie aan bij Smit & Heinen en we plannen snel een afspraak in wanneer het jou past. Neem contact met ons op via onderstaande formulier, via de mail info@smitenheinen.nl of bel direct naar 020 - 672 7074.

Taxatie huis

Taxatie aanvragen?

Onze taxateurs staan voor je klaar!

Plan direct een afspraak in bij één van onze taxateurs.

Snel een taxatie aanvragen

Dit vinden onze klanten

9.3 Anoniem Lumeijstraat 24 4 20 feb. 2024

Zeer deskundig advies, veel oog voor de details en veel hulp bij alles wat er komt kijken bij de verkoop van een huis. Ik kan Smit & Heinen van harte aanbevelen.

10 Anoniem Osdorper Ban 743 + PP 15 feb. 2024

Contact was erg prettig; altijd gelijk antwoord op mijn vragen; deskundige tips, heel toegankelijke makelaar.

10 Anoniem Jacob van Lennepkade 386 2 02 feb. 2024

Woning is goed verkocht, en makelaar was altijd goed bereikbaar. In een chaotische markt is het fijn een makelaar te hebben die deze markt snapt en er energie uit haalt.

10 Igor dobricic 26 jan. 2024

It’s a perfect combination - of efficiency and care which I experience with Sven and his agency, in a process of selling my apartment. It could not have been better. He was around when I bought my...

9.5 Anoniem Nieuwe Ridderstraat 51 24 jan. 2024

Dit is de tweede keer dat wij Arno hebben gevraagd om ons huis te verkopen. Ook deze keer waren we weer erg blij met zijn advies en deskundigheid. Het voelde goed om het presenteren van 'ons huis' aan...

10 Anoniem Hugo de Grootkade 10 2 21 jan. 2024

Working with Sven on selling my apartement was impeccably efficient yet considerate and careful in a same time. That’s a very rare combination and probably most precious for a seller as it allow for...

9.8 Jerry Lenselink Ruyschstraat 50 1 04 jan. 2024

Uitstekende begeleiding door Hein Voortman (en Sabrina/backoffice) binnen zowel een aan- als verkooptraject. Deskundig, accuraat, kalm en no-nonsense. Aanrader.

10 Jerry Lenselink 03 jan. 2024

Hein Voortman heeft ons bijgestaan bij zowel de aan- als verkoop van een woning. Beide projecten waren om verschillende redenen complex, maar zijn dankzij de uitstekende begeleiding van Hein volledig...

9.5 Anoniem Derkinderenstraat 168 20 dec. 2023

Marije heeft ons goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het was bijzonder prettig dat Marije ervoor zorde dat we realiatisch naar een woning keken op basis van onze wensen en behoeften. We...

10 Anoniem Legmeerstraat 69 2 19 dec. 2023

Zeer professioneel, erg goede communicatie zowel van de makelaar zelf als de medewerkers op het makelaarskantoor.

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top