Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Huis verkopen Amsterdam


Wil jij je huis in Amsterdam verkopen maar weet je niet waar te beginnen? Kies dan voor Smit & Heinen

Gratis verkoopadviesgesprek bij de verkoopmakelaar van Amsterdam

Uitleg over jouw woonsituatie en het verkooptraject. Je kunt later altijd bepalen of je jouw huis te koop zet.

Woningpresentatie
Jouw woning in Amsterdam moet zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Dit doen wij door middel van online én offline marketing. Hierdoor bereiken wij gemakkelijk tienduizenden mensen in de regio die misschien wel willen kopen.
Bezichtigingen
Wij plannen de bezichtigingen in, maar altijd in overleg met jou. We brengen je altijd van tevoren op de hoogte. In het belang van de verkoop zijn we flexibel met betrekking tot het maken van de afspraken met potentiële kopers. Na de bezichtiging laten we altijd even weten hoe het is gegaan.
Eigen makelaar
Bij Smit & Heinen Amsterdam krijg je altijd je eigen, vaste makelaar. Geen gedoe met doorverbinden naar de juiste makelaar. Een makelaar die jou bij naam kent en exact weet wat er speelt.

Woning verkopen in Amsterdam

Het team van Smit & Heinen bestaat uit maar liefst acht beëdigde makelaars die allemaal minimaal twintig jaar werkervaring hebben in Amsterdam. Je begrijpt dat onze makelaars hierdoor alle ins en outs over de regio kennen en jou hier álles over kunnen vertellen. Daarnaast hebben wij nog een kandidaat-makelaar met ruim tien jaar werkervaring. Je treft dus altijd een makelaar met verstand van zaken en met de benodigde diploma's op zak.

Voordelen voor jou

 • Verkopen met vakspecialisten
 • 20 jaar ervaring in Amsterdam en Haarlem
 • Je krijgt je eigen, vaste makelaar
 • Alle tijd voor jouw situatie
 • Altijd goed bereikbaar

Verkoop ervaringen

9.0 Mevr. Annemarie Maier Middenweg 494 22 sep. 2023

In no time mijn huis verkocht voor een hele mooie prijs. Super fijn contact met de verkopende makelaar George én niet te vergeten Marijn van kantoor. Vragen werden erg snel en duidelijk beantwoord....

10 Dhr. Romain Wigny Willem de Zwijgerlaan 91 1 18 sep. 2023

Wij kijken terug op een fantastische samenwerking. De communicatie was helder, het advies was duidelijk en het resultaat boven alle verwachting.

9.2 Dhr. Jacob Garvelink Hembrugstraat 29 14 sep. 2023

Inger heeft volhoudingsvermogen en geduld getoond met de gepaste hoeveelheid aandacht en super snelle bereikbaarheid gedurende het toch wat meer uitdagende verkoopproces. Zeer aan te bevelen makelaar!

8.2 Mevr. Jacqueline Lampe Barentszstraat 114 11 sep. 2023

Een fijne makelaar met kennis en goede voorstellen. Had een goede inschatting van prijs/kwaliteit, hield ons goed op de hoogte, en was flexibel. Heel fijn!

8.0 Anoniem Deurloostraat 43 2 20 aug. 2023

voldeed aan verwachting betreffende verkoop, wel nog aktie tov VVE. De afwikkeling is nog in gang!!!

10 Mevr. R.A. Wagner Suze Robertsonstraat 87 18 aug. 2023

Nadat mijn huis online was gezet - nadat er mooie foto's én een 3D-video was gemaakt - was mijn huis maar liefst binnen 2 weken verkocht! De communicatie met Smit & Heinen verliep vlotjes: ze...

10 Sander 11 aug. 2023

Zeer goede dienstverlening, erg soepel en doch strak georkestreerd, door zowel 'front office' als 'backoffice'. Absolute aanrader!

9.2 Dhr. Sander Kok Uiterwaardenstraat 39 A 10 aug. 2023

Zowel het front als back office zeer goed bereikbaar, zeer goede dienstverlening, erg soepel en doch strak georkestreerd. Zeer vriendelijk, kundig en professioneel medewerkers. Absoluut aanrader.

9.0 Anoniem Biesboschstraat 54 3 07 aug. 2023

Deze makelaar heeft ons prima geholpen bij de verkoop van ons appartement. Deskundig, prettig, duidelijk en snel in de communicatie.

10 Anoniem Ten Katestraat 55 1 06 aug. 2023

We hebben inmiddels samen met Smit & Heinen 3 trajecten doorlopen; 1 aankoop, 2 verkopen. In alle 3 de trajecten was Hein Voortman onze contactpersoon. Dossier onderzoek en kennis is uitmuntend,...

Plan een vrijblijvend verkoopgesprek in

Amsterdam Zuidoost

Woningpromotie

We zetten jouw woning optimaal in de spotlights via onze kanalen. Ons team van enthousiaste professionals verzekert je van een persoonlijke verkoopstrategie op maat, waardoor je huis verkocht wordt voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Voor de verkoop van je woning zetten we de volgende middelen in:

 • We maken een uitgebreide verkoopbrochure inclusief goede plattegrond en professionele foto's door een fotograaf
 • Wij zorgen voor de presentatie van jouw woning op onze eigen website, funda.nl en mva.nl
 • Ook presenteren wij je woning in onze digitale etalage
 • Naast de online zichtbaarheid brengen we de omgeving op de hoogte door middel van flyers
 • Naast de gebruikelijke verkooptools zorgen we ook voor extra aandacht voor jouw woning op onze social media kanalen
 • Op social media plaatsen we video's over de buurt met alle leuke ins & outs over de omgeving

Persoonlijk aangewezen makelaar

Mocht je met ons in zee gaan, dan verloopt het contact via de makelaar die jouw woning in de verkoop heeft genomen. Je hebt dus altijd je eigen vaste makelaar. Deze makelaar is via ons telefoonnummer of eigen mobiele nummer te bereiken, dit zorgt voor een optimale bereikbaarheid. Ter ondersteuning zitten er nog vier collega's op kantoor, die altijd goed bereikbaar zijn mocht de betreffende makelaar buiten de deur zijn. Zo staan wij altijd voor jou, en al je vragen, klaar.

Plan een verkoopgesprek in

Start van de verkoop

Stap 1: Kennismaken
Wij maken eerst graag kennis met jou. We komen bij je op bezoek om inzicht te krijgen in jouw situatie en je wensen. Daarnaast kijken wij meteen naar de waarde van je woning, bespreken we de verkoopkansen en bepalen samen een verkoopstrategie, passend bij jouw situatie.
Stap 2: Opdracht
Mogen wij voor jou aan de slag? Wat leuk! Wij gaan aan de slag met het verzamelen van alle officiële gegevens van jouw huis. Denk aan het inmeten en verzamelen van documenten. We helpen je mee met een plan voor de styling, het opruimen en aankleden van je huis. Samen gaan we voor de beste verkoopopbrengst! Daarnaast kun jij zelf jouw documentatie aanleveren en inzien in onze digitale omgeving.
Stap 3: Woning presenteren
Het is tijd om jouw woning onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Uiteraard zo goed mogelijk, dus laten we een professionele fotograaf foto's maken van jouw woning. Je woningpresentatie wordt tot in de puntjes verzorgd, benieuwd? We vertellen je hieronder meer.

Stap 4: Bezichtigingen

Na het promoten van jouw woning, volgen de bezichtigingen. Nu begint het echt. Onze makelaars hebben de sleutel en weten de weg. We begeleiden alle bezichtigingen persoonlijk en houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen. We doen er alles aan om jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden te verkopen. Als we samen een goede deal te pakken hebben, starten de onderhandelingen.

Stap 5: Deal sluiten

Het biedproces kan beginnen. We kijken goed welke koper voor jou de beste is. Niet alleen qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Hierna gaan we de deal rondmaken. We zorgen ervoor dat er een koopakte wordt opgemaakt en zorgen dat deze door alle betrokkenen worden ondertekend. Zijn de handtekeningen gezet en zijn de bedenktijd en ontbindende voorwaarden verstreken? Gefeliciteerd! Je hebt je woning verkocht!

Stap 6: Gefeliciteerd!

Nu je woning is verkocht, zorgen we dat we alle stukken gereed zijn voor de notaris. We overleggen over de datum van overdracht en gaan samen nog een keer door de woning voor de eindinspectie. Hierna gaan we naar de notaris voor de officiële sleuteloverdracht. Wij zorgen voor een correcte en soepele afhandeling. Heb je na afloop nog vragen of zaken waar je tegenaan loopt? Wij blijven je helpen.

Tijd voor jouw eerste stap?

Plan een vrijblijvende afspraak in met één van onze makelaars, gewoon bij jou thuis! In dit gesprek zal uitgebreid worden uitgelegd hoe we bij Smit & Heinen te werk gaan tijdens het gehele verkooptraject. Ook zullen al jouw vragen hierin worden beantwoord.

Plan een verkoopgesprek in

Met een goed gevoel je woning verkopen?

Dat kan bij Smit & Heinen.

Neem contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend bij je langs om alles uit te leggen!

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top