Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Met onze diensten bieden wij jou volledige serviceAl ruim 20 jaar actief in onze hoofdstad en ons team bestaat uit 6 Register Makelaar Taxateurs en 2 Kandidaat-Register Makelaar Taxateurs. Bij ons ben je geen nummertje, wij kijken echt naar jouw situatie. Met een enthousiast en betrokken team ondersteunen wij jou bij de verkoop, aankoop, taxatie of verhuur van jouw woning. Ook kun je bij ons terecht voor veilingen, beleggingen en hypotheken. Bekijk hier al onze diensten.

Full-service dienstverlening

Wil je een woning in Amsterdam kopen? Schakel één van onze ervaren en specialistische makelaars in. Wij ontzorgen jou graag tijdens het gehele aankoopproces.

Meer lezen

Huis in Amsterdam verkopen? Wij bij Smit & Heinen ondersteunen je graag bij het hele verkoopproces. Onze deskundige en ervaren makelaars staan voor je klaar!

Meer lezen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis in Amsterdam? Onze makelaar komt graag langs om deze voor je te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je woning. De waardebepaling is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Meer lezen

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel dat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot je woning?

Meer lezen

We starten met een gesprek om jouw situatie te begrijpen. Afhankelijk daarvan adviseren we een volledige taxatie of een gratis waardebepaling.

Meer lezen

Een hypotheek afsluiten is vaak de grootste financiële verplichting die de mens in zijn leven aangaat, wij vinden dat hierbij een deskundig en onafhankelijk advies heel belangrijk is.

Meer lezen

Veiling is een ander woord voor ‘openbare verkoop’. De plaats en tijd zijn vooraf bepaald, en ook de voorwaarden die bij de koop gelden. Alleen de prijs moet nog tot stand komen. Een veiling is een methode van verkoop die daardoor veel regels kent.

Meer lezen

Binnen 5 minuten de waarde van je woning weten? Bereken het gemakkelijk en snel online. De waardebepaling verschijnt direct in je inbox.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op en krijg Marsha (of één van onze andere binnendienstmedewerkers) aan de lijn!

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem gerust contact op met één van onze binnendienstmedewerkers. Zij vertellen je graag meer!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top