Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Verhuur gemakkelijk met onze verhuurmakelaar

Het verhuren van jouw woning gaat het makkelijkst met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijg je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van én ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van jouw woning.

Het Smit & Heinen team bestaat uit maar liefst 6 makelaars en een kandidaat-makelaar, allen met kennis van verhuur. De verhuur van jouw woning wordt een fluitje van een cent met de goede begeleiding van onze experts.

Meer informatie

Verhuren via Smit & Heinen

Snel geregeld
Wil je geen werk hebben van het zoeken van de juiste huurder? Met ons uitgebreide netwerk wordt je woning sneller verhuurd.
Optimale opbrengst
We kennen alle ins en outs van de huidige markt en weten wat de optimale verhuurprijs is voor jouw woning. Wanneer je te laag inzet, loop je elke maand inkomsten mis. Zet je te hoog in, dan is de kans op langere leegstand groot. Wij helpen je graag met het bepalen van de huurprijs.
Volledig ontzorgd
Heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je rekening mee dient te houden? Met onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van jouw huis. Zo gebeurt alles volgens de regels en hoef jij je niet te verdiepen in zaken waar je geen tijd voor hebt.

Huuraanbod

Benieuwd naar ons actuele aanbod met huurwoningen?

Een verhuurmakelaar?

Je hebt vast wel eens van een verhuurmakelaar gehoord, maar je denkt misschien: dat kan ik zelf ook wel? Als je een woning wil verkopen, maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een verkoopmakelaar. Een verhuurmakelaar is vergelijkbaar, alleen regelt hij of zij niet de verkoop van een woning, maar de verhuur van een huis. Zo regelt onze verhuurmakelaar onder andere de bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van een huurcontract. Ook de screening van huurders wordt door ons gedaan.

Presentatie

Jouw woning moet zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Van elke woning die wij in de verhuur krijgen, wordt een uitgebreide presentatie gemaakt met professionele foto’s, een goede plattegrond en, indien nodig, een puntentelling. De vier belangrijkste websites waarop je woning vertoond wordt zijn www.pararius.com, www.smitenheinen.nl, www.mva.nl en www.funda.nl. Daarnaast komt jouw huurwoning bij ons in de etalage te hangen. Naast de gebruikelijke verhuurtools, zetten we ook actief in op Social Media campagnes.

Voordelen

Met een verhuurmakelaar van Smit & Heinen:

  • ben je geen tijd kwijt aan beheer en service
  • voorkom je 'foute' huurders met onze uitgebreide screening
  • heb je geen kopzorgen over wetten en regels
  • is de huuropbrengst optimaal

Bezichtigingen

Hebben we een lijst met potentiële huurders? Dan starten onze bezichtigingen. Deze starten we altijd in overleg met jou én we brengen je van tevoren op de hoogte. In het belang van de verhuur zijn wij flexibel met betrekking tot het maken van de afspraken met potentiële huurders. Na de bezichtigingen laten wij altijd even weten hoe het gegaan is.

Contact

Het contact loopt via de makelaar die jouw woning in de verhuur heeft genomen. Je hebt bij Smit & Heinen dus altijd je eigen, vaste makelaar. Hij of zij is optimaal bereikbaar middels een mobiel nummer, directe e-mail of via kantoor. Daarnaast worden de makelaars ondersteund door vier medewerkers op kantoor, die als de makelaars een afspraak hebben, altijd goed bereikbaar zijn.

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze verhuurmakelaars

Onze verhuurmakelaar staat voor je klaar voor de verhuur van je woning. Je kunt ons altijd bellen of mailen. Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen we binnen één werkdag contact met je op!

Kennismaken?

Dit vinden onze klanten

9.8 Een funda gebruiker Zeewijkplein 82 16 mei 2023

Goede begeleiding, fijne makelaar en assistent makelaar. De uitleg van het proces was duidelijk erg prettig.

10 Een funda gebruiker 28 apr. 2023

Justin van Smit & Heimen is deskundig, waar nodig kritisch, goed bereikbaar en snel reagerend, geduldig en vriendelijk. Kortom een professionele en zeer fijne makelaar om het bijzondere proces van kopen mee te doorlopen. Ook nu na de aankoop van mijn leuke huis in Haarlem nog steeds bereikbaar en meedenkend. Heel goede ervaring.

8.0 Dhr. Erwin Meijer Tidorestraat 203 24 apr. 2023

Hele fijne, professionele makelaar. Duidelijk verhaal, geen gladde praatjes. Contact altijd goed geweest, met makelaar zelf en de back-office.

10 Anoniem Pieter Aertszstraat 129 2 22 apr. 2023

Vlekkeloos, kundig en super service! Ik zou Smit & Heinen zo weer inhuren. Ik zou ze zo weer inhuren en dus ook van harte aanbevelen!

10 Dhr. Gijs Christiaan Hudsonstraat 143 H 14 apr. 2023

Hein heeft de verkoop van mijn huis van begin tot eind op een prettige, efficiënte én effectieve manier aangepakt. Blij met het contact en zeker ook met het resultaat. Absoluut een aanrader dus!

10 Anoniem Lindenhoevestraat 39 13 apr. 2023

Professioneel, kundig, representatieve makelaar. Goede begeleiding met en naar notaris. Heeft goede contact voor fotos.

9.0 Een funda gebruiker Delftlaan 435 3 11 apr. 2023

Justin heeft ons geweldig geholpen. Vriendelijk, professioneel en bekwaam. Ik kan hen alleen maar aanraden.

10 Anoniem Eerste Nassaustraat 18 4 30 mrt. 2023

I worked with Hein on both selling and purchasing the new apartment. The process was extremely complex and long and Hein proved to be super knowledgeable and solution-oriented. I honestly could not...

10 Mevr. Els Als Jacob van Lennepstraat 76 1 15 mrt. 2023

Ik ben goed geholpen door Smit Heijnen Makelaars. Ze doen meer dan ze beloven, zijn deskundig en erg prettig om mee samen te werken.

10 Anoniem Tugelaweg 20 D 11 mrt. 2023

Really good makelaar! Very professional and friendly at the same time, we had a very good experience with selling our property. We recommend!

Je droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top