Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Verhuur gemakkelijk met onze verhuurmakelaar

Het verhuren van jouw woning gaat het makkelijkst met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijg je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot jouw woning?

Geen idee waar je moet beginnen?
Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van én ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van jouw woning.

Meer informatie

Personeelsfoto George Smit en Heinen

Verhuren via Smit & Heinen in Amsterdam

Snel geregeld
Wil je geen werk hebben van het zoeken van de juiste huurder? Met ons uitgebreide netwerk wordt je woning sneller verhuurd.
Optimale opbrengst
We kennen alle ins en outs van de huidige markt en weten wat de optimale verhuurprijs is voor jouw woning. Wanneer je te laag inzet, loop je elke maand inkomsten mis. Zet je te hoog in, dan is de kans op langere leegstand groot. Wij helpen je graag met het bepalen van de huurprijs.
Volledig ontzorgd
Heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je rekening mee dient te houden? Met onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van jouw huis. Zo gebeurt alles volgens de regels en hoef jij je niet te verdiepen in zaken waar je geen tijd voor hebt.

Verhuurmakelaar in Amsterdam

Je hebt vast wel eens van een verhuurmakelaar gehoord, maar je denkt misschien: dat kan ik zelf ook wel? Als je een woning wil verkopen, maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een verkoopmakelaar. Een verhuurmakelaar is vergelijkbaar, alleen regelt hij of zij niet de verkoop van een woning, maar de verhuur van een huis. Zo regelt onze verhuurmakelaar onder andere de bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van een huurcontract. Ook de screening van huurders wordt door ons gedaan.

Woningpromotie

Jouw woning moet zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Van elke woning die wij in de verhuur krijgen, wordt een uitgebreide presentatie gemaakt met professionele foto’s, een goede plattegrond en, indien nodig, een puntentelling. De vier belangrijkste websites waarop je woning vertoond wordt zijn Pararius, MVA en Funda. Daarnaast komt jouw huurwoning bij ons in de etalage te hangen. Naast de gebruikelijke verhuurtools, zetten we ook actief in op Social Media.

Voordelen verhuurmakelaar

Met een verhuurmakelaar van Smit & Heinen Amsterdam:

  • ben je geen tijd kwijt aan beheer en service
  • voorkom je 'foute' huurders met onze uitgebreide screening
  • heb je geen kopzorgen over wetten en regels
  • is de huuropbrengst optimaal

Huuraanbod in Amsterdam

Bekijk hier ons actuele huuraanbod.

Bezichtigingen

Hebben we een lijst met potentiële huurders? Dan starten onze bezichtigingen. Deze starten we altijd in overleg met jou én we brengen je van tevoren op de hoogte. In het belang van de verhuur zijn wij flexibel met betrekking tot het maken van de afspraken met potentiële huurders. Na de bezichtigingen laten wij altijd even weten hoe het gegaan is.

Contact

Het contact loopt via de makelaar die jouw woning in de verhuur heeft genomen. Je hebt bij Smit & Heinen dus altijd je eigen, vaste makelaar. Hij of zij is optimaal bereikbaar middels een mobiel nummer, directe e-mail of via kantoor. Daarnaast worden de makelaars ondersteund door vier medewerkers op kantoor, die als de makelaars een afspraak hebben, altijd goed bereikbaar zijn.

Vrijblijvend kennismaken

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze verhuurmakelaars

Onze verhuurmakelaar staat voor je klaar voor de verhuur van je woning. Je kunt ons altijd bellen of mailen. Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen we binnen één werkdag contact met je op!

Dit vinden onze klanten

10 Femke Janssen 22 nov. 2023

We hebben ons appartement recent verkocht en eerder al een nieuw huis aangekocht via Smit & Heinen. We zijn heel blij met deze makelaar. Ze zijn deskundig, hele efficiënte en heldere communicatie, en...

10 Nick Gouweleeuw 14 nov. 2023

Beste makelaar van Amsterdam, onwijs tevreden mee!

10 Andres Delpeut 13 nov. 2023

Super snel en vakkundig geholpen aan de taxatie voor onze woning. Onze taxateur was Sven en hij heeft er voor gezorgd dat we binnen 2 weken de taxatie binnen hadden, echt complimenten !

10 Roland Eason 08 nov. 2023

Excellent service, proactive and extremely helpful- highly recommend!

10 Dirk Verzijl 04 nov. 2023

Voor de aankoop van ons huis, heeft Iwana ons begeleid als aankoopmakelaar. Iwana is enthousiast, doortastend en bekwaam. We waren voornamelijk ook blij met de heldere en duidelijke manier van...

9.0 Anoniem Sloterkade 3 3 03 nov. 2023

Betrokken makelaar, ze hebben ons erg goed geholpen bij de verkoop en koop van onze woningen! Hielden ons dagelijks op de hoogte en dachten met ons mee.

10 Anoniem Jan Bernardusstraat 8 1 01 nov. 2023

Super blij met de begeleiding van de verkoop van mijn huis door Moos en Sven!

9.5 Anoniem Geulstraat 12 2 30 okt. 2023

Het contact met de makelaar was prettig, open en professioneel. De makelaar wist duidelijk goed hoe we het beste resultaat konden behalen bij de verkoop van de woning. Er werd ook goed advies gegeven...

9.8 Anoniem Bloemgracht 189 A-O 23 okt. 2023

Uiterst professioneel, met een prima waardering van het huis. Ook de begeleiding bij de verkoop was uitstekend. Aanrader

9.3 Anoniem Amsteldijk 46 2 18 okt. 2023

Hele fijne en responsieve makelaar. Goed advies en durft te adviseren en strategie te bepalen. Zeer aan te raden

Je droomhuis in Amsterdam nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top