Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Verhuur gemakkelijk met onze verhuurmakelaar

Het verhuren van jouw woning gaat het makkelijkst met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijg je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot jouw woning?

Geen idee waar je moet beginnen?
Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van én ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van jouw woning.

Meer informatie

Personeelsfoto George Smit en Heinen

Verhuren via Smit & Heinen in Amsterdam

Snel geregeld
Wil je geen werk hebben van het zoeken van de juiste huurder? Met ons uitgebreide netwerk wordt je woning sneller verhuurd.
Optimale opbrengst
We kennen alle ins en outs van de huidige markt en weten wat de optimale verhuurprijs is voor jouw woning. Wanneer je te laag inzet, loop je elke maand inkomsten mis. Zet je te hoog in, dan is de kans op langere leegstand groot. Wij helpen je graag met het bepalen van de huurprijs.
Volledig ontzorgd
Heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je rekening mee dient te houden? Met onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van jouw huis. Zo gebeurt alles volgens de regels en hoef jij je niet te verdiepen in zaken waar je geen tijd voor hebt.

Werkwijze en selectieprocedure bij huurwoningen

Wij vertellen je graag hoe de selectieprocedure werkt volgens de wet ''Goed verhuurderschap''

Werkwijze bij het aanbieden van huurwoning

Verhuurmakelaar in Amsterdam

Je hebt vast wel eens van een verhuurmakelaar gehoord, maar je denkt misschien: dat kan ik zelf ook wel? Als je een woning wil verkopen, maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een verkoopmakelaar. Een verhuurmakelaar is vergelijkbaar, alleen regelt hij of zij niet de verkoop van een woning, maar de verhuur van een huis. Zo regelt onze verhuurmakelaar onder andere de bezichtigingen, onderhandelingen en het opstellen van een huurcontract. Ook de screening van huurders wordt door ons gedaan.

Woningpromotie

Jouw woning moet zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Van elke woning die wij in de verhuur krijgen, wordt een uitgebreide presentatie gemaakt met professionele foto’s, een goede plattegrond en, indien nodig, een puntentelling. De vier belangrijkste websites waarop je woning vertoond wordt zijn Pararius, MVA en Funda. Daarnaast komt jouw huurwoning bij ons in de etalage te hangen. Naast de gebruikelijke verhuurtools, zetten we ook actief in op Social Media.

Voordelen verhuurmakelaar

Met een verhuurmakelaar van Smit & Heinen Amsterdam:

  • ben je geen tijd kwijt aan beheer en service
  • voorkom je 'foute' huurders met onze uitgebreide screening
  • heb je geen kopzorgen over wetten en regels
  • is de huuropbrengst optimaal

Huuraanbod in Amsterdam

Bekijk hier ons actuele huuraanbod.

Bezichtigingen

Hebben we een lijst met potentiële huurders? Dan starten onze bezichtigingen. Deze starten we altijd in overleg met jou én we brengen je van tevoren op de hoogte. In het belang van de verhuur zijn wij flexibel met betrekking tot het maken van de afspraken met potentiële huurders. Na de bezichtigingen laten wij altijd even weten hoe het gegaan is.

Contact

Het contact loopt via de makelaar die jouw woning in de verhuur heeft genomen. Je hebt bij Smit & Heinen dus altijd je eigen, vaste makelaar. Hij of zij is optimaal bereikbaar middels een mobiel nummer, directe e-mail of via kantoor. Daarnaast worden de makelaars ondersteund door vier medewerkers op kantoor, die als de makelaars een afspraak hebben, altijd goed bereikbaar zijn.

Vrijblijvend kennismaken

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze verhuurmakelaars

Onze verhuurmakelaar staat voor je klaar voor de verhuur van je woning. Je kunt ons altijd bellen of mailen. Wanneer je onderstaand formulier invult, nemen we binnen één werkdag contact met je op!

Dit vinden onze klanten

10 Robert Crutzen 05 jun. 2024

Onwijs kundige en professionele makelaar. Goede communicatie betreffende bezichtigingen, afspraken en biedingen. Kan niet anders dan heel erg blij zijn dat ik voor hen heb gekozen

9.8 Anoniem Burgemeester De Vlugtlaan 153 A 04 jun. 2024

Zeer goede makelaar met veel persoonlijke aandacht. Oprecht geïnteresseerd in de klant en daarbij ook eerlijk. Schakelt snel en heeft daardoor een goed proces van start tot eind. Heeft de zaken goed...

8.8 Anoniem Hemonystraat 41 K 01 jun. 2024

Marije is betrokken en enorm proactief, prettig in de omgang en werkelijk altijd bereikbaar. Backoffice van Smit en Heinen functioneert en communiceert ook prima. Binnen een jaar twee panden via hen...

10 Anoniem Saxen-Weimarlaan 58 3 31 mei 2024

Heel fijn kantoor om mee samen te werken! Goede communicatie met zowel binnen- als buitendienst, goede verkoop en goede service.

7.8 Dhr. Reiz Pierebaan 59 27 mei 2024

Het contact was prima (via mail). Er komt veel op je af bij het kopen van een huis, maar met aanwijzingen en hulp van de makelaar is alles goed verlopen.

10 Anoniem Rustenburgerstraat 369 1 26 mei 2024

Het contact met Arno verliep erg soepel, ook buiten kantoortijden was er ruimte om vragen te stellen. Een hele betrouwbare en professionele makelaar.

10 Dhr. Job van Iersel Van Ostadestraat 58 1 24 mei 2024

Super makelaar. Marije heeft ons perfect geholpen met zowel de verkoop en aankoop van onze woning. Erg deskundig en goede service.

10 Dhr. Siep Raap Dominee Bleekerhof 18 20 mei 2024

Vanaf de eerste dag was George zeer betrokken bij de verkoop van ons huis en erg toegankelijk. Ook de mensen op kantoor waren zeer vriendelijk en erg actief. Ik kan dan ook geen enkel negatief punt...

10 Anoniem Spaarndammerdijk 7 U 20 mei 2024

Ik ben zeer tevreden over Smit en Heinen. Snelle en duidelijke communicatie en zeer deskundig advies zowel bij verkoop als aankoop.

9.8 Mo Irshaid Eerste Keucheniusstraat 10 3 19 mei 2024

Arno and the company provided us with great service and were very helpful! We would recommend them for buying and selling!

Je droomhuis in Amsterdam nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top