Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Huis verkopen Amsterdam Zuidoost

Woon jij in onze mooie hoofdstad en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen je dan ook graag. Elke makelaar van Smit & Heinen heeft maar liefst 20 jaar, of meer, ervaring in het vak. Daarnaast zijn onze medewerkers actief geweest als bestuurslid van onder andere Makelaarsvereniging Amsterdam en Jonge Makelaars Amsterdam. Wij weten als geen ander wat er speelt op de Amsterdamse woningmarkt.

Het is de taak van ons als makelaar in Amsterdam om jou volledig te ontzorgen in het proces omtrent een woning verkopen. Je weet bij ons precies wat je kunt verwachten. We communiceren graag helder en duidelijk en begeleiden je van A tot Z. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Huis verkopen Amsterdam Zuidoost

Gratis waardebepaling Amsterdam Zuidoost

De huizenprijzen zijn torenhoog. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis op dit moment? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Onze makelaar komt bij je langs en vertelt je alles over de waarde van je woning, cijfers uit de omgeving en jouw verkoopkansen. Dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Wonen in Amsterdam Zuidoost

Onderschatte parel
Amsterdam Zuidoost wordt vaak onderschat, maar wordt de laatste jaren alsmaar populairder. Dit nieuwe, dynamische stadsdeel is ook nog volop in ontwikkeling. Je hebt hier genoeg keuze in horecagelegenheden, kunstgalerijen, sportfaciliteiten en ga zo maar door.
Rust, ruimte en groen
Het Nelson Mandelapark, de Bijlmerweide en het Gaasperpark. Kortom, allerlei groene parken. Hier kun je lekker wandelen, een boek lezen, picknicken of samenkomen met vrienden.
Best bereikbare deel van de stad
Met 20 minuten ben je met de metro of tram in hartje Amsterdam en ook zijn er drie treinstations in de buurt.

Huis kopen Amsterdam Zuidoost

Op zoek naar een woning in Amsterdam Zuidoost, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Amsterdam met hulp van onze aankoopmakelaar maakt het verschil.

Aankoopmakelaar Amsterdam Zuidoost

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een woning in Amsterdam. Onze aankoopmakelaar in Amsterdam Zuidoost geeft je een objectieve waarde af en ontzorgt je van bezichtiging tot aan het overhandigen van de sleutels én daarna.

Huis kopen Amsterdam Zuidoost

Huis verhuren Amsterdam

Het verhuren van jouw woning gaat het beste met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning.

Huis verhuren Amsterdam Zuidoost

Taxatie Amsterdam Zuidoost

Ga jij binnenkort een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateurs zijn deskundig en gecertificeerd. Ze hebben kennis van de locatie markt in Amsterdam Zuidoost.

Taxatie Amsterdam Zuidoost

Woningaanbod Amsterdam

Een kleine greep uit ons huidige woningaanbod in Amsterdam.

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Zuidoost?

Onze makelaars staan voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Onze makelaars helpen je met het aankopen, verkopen, verhuren of taxeren van jouw woning.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top