Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Heb je hypotheekadvies nodig?Heb je je droomhuis in Amsterdam gevonden of ben je benieuwd naar wat je kunt lenen?

Een hypotheek afsluiten is vaak de grootste financiƫle verplichting die de mens in zijn leven aangaat, wij vinden dat hierbij een deskundig en onafhankelijk advies heel belangrijk is. Met onze jaren aan ervaring adviseren wij daarom onafhankelijk hypotheekadvies.

Wat kan een hypotheekadviseur voor jou betekenen?

Online is van alles te vinden over hypotheken en aanverwante producten, het aantal en de complexiteit hiervan neemt met de tijd alleen nog maar toe. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. De juiste hypotheekadviseur helpt je om het juiste product te kiezen, zodat vervelende situaties worden voorkomen. Naast je huidige omstandigheden houden ze ook rekening met eventuele veranderingen in de toekomst. Denk hierbij aan gezinsuitbreiding of het veranderen van baan, maar ook aan minder prettige zaken zoals arbeidsongeschiktheid of vroegtijdig overlijden. Hierbij is het rentepercentage natuurlijk van belang, maar nog belangrijker zijn de netto maandlasten en de hypotheekvoorwaarden. De netto maandlasten bestaan doorgaans uit drie bestanddelen:

  1. Rente
  2. Premie en/of
  3. Verzekering

De rente is fiscaal aftrekbaar, dat wil zeggen; de Belastingdienst betaalt deels mee. Dit geldt helaas niet voor de premie en verzekering, deze zijn niet fiscaal aftrekbaar. Per persoonlijke situatie zal hierdoor het hypotheekadvies verschillen. De hypotheekadviseur zal daarom samen met jou de beste combinatie vinden voor een passende hypotheek.

Smit & Heinen werkt samen met 3 hypotheekadviseurs

Klik op het logo om door te gaan naar hun website.

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top