Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z
Ons werkgebied

Helder
Het is de taak van de makelaar om jou volledig te ontzorgen in het proces rondom een woning aan- of verkopen. Jij weet precies wat jou te wachten staat door heldere communicatie en goede begeleiding tijdens het proces. Wij zorgen voor verheldering, of het nu gaat om de status van een woning of het proces bij een aankoop. Hierdoor weet je precies wat je te wachten staat.
Makkelijk
Het gevoel krijgen dat jij het makkelijk aankunt. Volledige ontzorging zonder dat er een zorg is.Wij weten dat het lastig is om een woning te kopen, helemaal in de huidige woningmarkt. Daarom huur je ons in. Bij Smit & Heinen krijg je het gevoel dat het makkelijk gelukt is.
Samen
Ons team bestaat uit 10 mensen. We lachen met elkaar, maar zetten ook samen onze tanden erin. Jij kunt hier ook deel van uitmaken! Zodra je met ons in zee gaat doen we het samen. Stuiten we op een probleem? Dan nemen we jou bij de hand en zoeken we samen naar de oplossing.

Ons werkgebied

Wij zijn blij om te mogen wonen en werken in het prachtige gebied rondom onze Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Wij zijn ook blij om jou hierbij te kunnen helpen, dus wil jij gaan kopen of verkopen in regio Amsterdam? Schakel Smit & Heinen in als jouw makelaar! Op basis van jouw wensen en budget zullen wij er alles aan doen om voor jou de perfecte woning in Amsterdam en omgeving te vinden.

Direct contact met ons opnemen?

Wij staan voor je klaar met al je vragen rondom aankopen, verkopen en taxaties.

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top