Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Huis verkopen Diemen

Woon jij in Diemen en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen je dan ook graag. Elke makelaar van Smit & Heinen heeft maar liefst 20 jaar, of meer, ervaring in het vak. Wij weten als geen ander wat er speelt op de woningmarkt.

Het is de taak van ons als makelaar in Diemen om jou volledig te ontzorgen in het proces omtrent een woning verkopen. Je weet bij ons precies wat je kunt verwachten. We communiceren graag helder en duidelijk en begeleiden je van A tot Z. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Huis verkopen Diemen

Gratis waardebepaling Diemen

De huizenprijzen zijn torenhoog. Ben jij benieuwd naar de waarde van jouw huis op dit moment? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Onze makelaar komt bij je langs en vertelt je alles over de waarde van je woning, cijfers uit de omgeving en jouw verkoopkansen. Dit is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Wonen in Diemen

De perfecte combinatie
Wonen in Diemen? Dan heb je het gevoel en de rust van een dorp, maar ben je binnen een handomdraai in Amsterdam! Perfect voor als je niet kunt kiezen tussen stad en dorp.
Best bereikbare gemeente
Diemen is één van de best bereikbare gemeenten met het openbaar vervoer en heeft goede uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Schiphol.
Het groene hart van Nederland
Je bevindt je in Diemen in het in het noordelijkste punt van het groene hart van Nederland. Hier heb je veel mogelijkheden om fietsend of wandelend tochten door de natuur te maken. Ook kun je met de boot richting de Amstel of de Vecht.

Huis kopen Diemen

Op zoek naar een woning in Diemen, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Diemen met hulp van onze aankoopmakelaar maakt het verschil.

Aankoopmakelaar Diemen

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een woning in Diemen. Onze aankoopmakelaar in Diemen geeft je een objectieve waarde af en ontzorgt je van bezichtiging tot aan het overhandigen van de sleutels én daarna.

Huis kopen Diemen

Huis verhuren Diemen

Het verhuren van jouw woning gaat het beste met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning.

Huis verhuren Diemen

Taxatie Diemen

Ga jij binnenkort een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateurs zijn deskundig en gecertificeerd. Ze hebben kennis van de lokale markt in Diemen.

Taxatie Diemen

Woningaanbod Diemen

Een kleine greep uit ons huidige woningaanbod in Diemen

Er is helaas geen aanbod gevonden.

Op zoek naar een makelaar in Diemen?

Onze makelaars staan voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust. Onze makelaars helpen je met het aankopen, verkopen, verhuren of taxeren van jouw woning.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top