Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Verkoopmakelaar Haarlem

Kennismaken en een waardebepaling van jouw huis?

Gratis gesprek aanvragen

Huis verkopen?

Wil jij je huis verkopen? Onze NVM makelaar in Haarlem bezorgt jou de beste deal. Bovendien kom je goed beslagen ten ijs. Hoeveel er ook op je afkomt bij de verkoop van je huis: wij zorgen ervoor dat het goed komt. Zonder kopzorgen je huis verkopen met maximaal resultaat, dat is waar je bij ons op kunt rekenen. Ons full-service kantoor regelt de verkoop van jouw huis van A tot Z. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

✔ Regiospecialist
✔ Je betaalt pas, als je huis is verkocht
✔ Geen kleine lettertjes: heldere afspraken
✔ Wij regelen de beste verkoopdeal voor jou

  Ik wil meer informatie!

  Verkoopmakelaar Haarlem

  Huis verkopen Haarlem

  Woningpresentatie
  Jouw woning moet zo goed mogelijk gepresenteerd worden. Dit doen wij door middel van online én offline marketing. We zetten jouw woning optimaal in de spotlights via onze kanalen.
  Bezichtigingen
  Wij plannen de bezichtigingen in, maar altijd in overleg met jou. We brengen je altijd van tevoren op de hoogte. In het belang van de verkoop zijn we flexibel met betrekking tot het maken van de afspraken met potentiële kopers. Na de bezichtiging laten we altijd even weten hoe het is gegaan.
  Eigen, vaste makelaar
  Bij Smit & Heinen krijg je altijd je eigen, vaste makelaar. In Haarlem is dat Justin. Geen gedoe met doorverbinden naar de juiste makelaar, daar houden we niet van. Korte lijnen, direct geregeld!

  Voor elke stap in jouw woonreis

  Onze makelaar in Haarlem begeleid je graag bij jouw woonreis

  Starters

  Als starter zet jij de eerste stappen op de woningmarkt. Je wilt een huis kopen, een lening afsluiten en precies weten wat er allemaal bij komt kijken.

  Doorstromers

  Heb jij al een koophuis, maar ga je deze verkopen om een nieuw huis te kopen? Als doorstromer kun je profiteren van de overwaarde bij verkoop. Ook heb je al een hypotheek gehad en dit heeft invloed op je nieuwe hypotheek. Wij helpen je bij alle stappen met onze totaalservice.

  Terugstromers

  Opzoek naar een levensloopbestendige woning? Verkoop uw huidige woning met zorg en aandacht met onze experts. Alles wordt volledig geregeld zodat u zonder zorgen de stap maakt.

  Onze verkoopmakelaar in Haarlem

  Als je jouw woning verkoopt met Smit & Heinen zetten we jouw woning optimaal in de spotlights via onze kanalen. Ons team van enthousiaste professionals verzekert je van een persoonlijke verkoopstrategie op maat, waardoor je huis verkocht wordt voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden. Bij ons heb je altijd je eigen, vaste makelaar. Zo heb jij geen gedoe met doorverbinden en miscommunicaties.

  Verkoopmakelaar Haarlem

  • Verkopen met vakspecialisten
  • 20 jaar ervaring in Haarlem
  • Je krijgt je eigen, vaste makelaar Justin
  • Alle tijd voor jouw situatie
  • Altijd goed bereikbaar

  Maak kennis met onze verkoopmakelaar Haarlem

  Wat is mijn woning waard?

  Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

  Gratis waardebepaling Haarlem

  Huis verkopen Haarlem

  Wil jij jouw huis in Haarlem verkopen, maar weet je niet precies welke stappen je moet ondernemen? Wanneer je ervoor kiest om te verkopen met Smit & Heinen helpen wij jou tijdens het gehele verkoopproces. Zo beginnen we met een kennismaking. Wij komen bij jou op bezoek om inzicht te krijgen in jouw situatie en je wensen. We bespreken de waarde van je woning, de verkoopkansen en bepalen samen een strategie. Wanneer jij na dit gesprek met ons in zee wil gaan, gaan we aan de slag met het verzamelen van alle officiële gegevens van jouw huis.

  Nu alle officiële gegevens zijn verzameld, is het tijd om jouw woning te presenteren. Dit doen wij op een een aantrekkelijke manier, zodat jouw woning alle bekijks trekt. Vervolgens plannen wij bezichtigingen in en bij deze bezichtigingen zullen wij zelf ook aanwezig zijn. Jij hebt hier verder geen werk van.

  Maak kennis met de makelaar

  Onderhandelen

  Hebben we een match gevonden tussen jouw wensen en een leuke bezichtiger? Dan kunnen we gaan onderhandelen. Hierna maken we de deal rond, de koopakte wordt opgemaakt en we zorgen dat deze door alle betrokkenen wordt ondertekend.

  We zijn er nu bijna! Nu jouw woning verkocht is zorgen wij dat alle stukken gereed zijn voor de notaris én we gaan nog eens samen door de woning heen voor de eindinspectie. Hierna gaan we naar de notaris voor de officiële sleuteloverdracht. Heb je na het hele proces nog vragen? Ook dan staan we nog steeds voor jou klaar!

  Nieuwsgierig geworden?

  Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Neem contact met ons op via 020 - 672 7074 of via info@smitenheinen.nl. Kom je liever eens langs? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier.

  Vrijblijvend kennismaken

  Justin Smit en Heinen

  Amsterdam
  Van Woustraat 161
  1074 AK Amsterdam

  Haarlem
  Korte Margarethastraat 9
  2011 PK Haarlem

  Back to top