Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Huis verhuren in Haarlem

Wil jij jouw woning in Haarlem verhuren? Dat gaat het makkelijkst met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe vind je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoud je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van én ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van jouw woning.

Maak kennis met de verhuurmakelaar

Verhuurmakelaar Haarlem

Met een verhuurmakelaar van Smit & Heinen:

  • Ben je geen tijd kwijt aan beheer en service
  • Voorkom je 'foute' huurders met onze uitgebreide screening
  • Heb je geen kopzorgen over wetten en regels
  • Is de huuropbrengst minimaal

Verhuurmakelaar in Haarlem

Snel geregeld
Wil je geen werk hebben van het zoeken naar de juiste huurder? Met ons uitgebreide netwerk wordt je woning sneller verhuurd.
Optimale opbrengst
We kennen alle ins en outs van de huidige markt en weten wat de optimale verhuurprijs is voor jouw woning. Wanneer je te laag inzet, loop je elke maand inkomsten mis. Zet je te hoog in, dan is de kans op langere leegstand groot. Wij helpen je graag met het bepalen van de huurprijs.
Volledig ontzorgd
Heb je geen idee waar je moet beginnen of waar je rekening mee dient te houden? Met onze verhuurmakelaar ontvang je deskundig advies rond wet- en regelgeving met betrekking tot de verhuur van jouw huis. Zo gebeurt alles volgens de regels en hoef jij je niet te verdiepen in zaken waar je geen tijd voor hebt.

Onze verhuurmakelaar in Haarlem

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar denkt misschien: dat kan ik zelf ook wel. Als je een woning wil verkopen maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een verkoopmakelaar. Een verhuurmakelaar is vergelijkbaar, alleen regelt hij of zij niet de verkoop van een woning, maar de verhuur. Zo regelt onze verhuurmakelaar bezichtigingen, onderhandelingen en stelt hij/zij het huurcontract op. Ook de screening van huurders wordt door ons gedaan.

Het contact loopt via de makelaar die jouw woning in de verhuur heeft genomen. Je hebt bij Smit & Heinen dus altijd je eigen, vaste makelaar. Hij of zij is optimaal bereikbaar middels een mobiel nummer, directe e-mail of via kantoor. Daarnaast worden de makelaars ondersteund door vier medewerkers op kantoor, die als de makelaars een afspraak hebben, altijd goed bereikbaar zijn.

Plan een kennismakingsgesprek in

Presentatie

Om jouw woning zo goed en zo snel mogelijk te verhuren, zorgen wij voor een optimale presentatie. Er worden professionele foto's en een goede plattegrond van jouw woning gemaakt. Verder wordt jouw woning vertoond op verschillende websites zoals funda en onze eigen website. Om nog meer bereik te creëeren hangen wij jouw woning in onze etalage en zetten we social media actief in.

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze verhuurmakelaars

Of vul onderstaande formulier in. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met je op!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top