Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Aankoopmakelaar Haarlem

Samen zorgen we ervoor dat je jouw droomwoning straks jouw thuis mag noemen.

Justin is jouw aankoopmakelaar

Van bezichtiging tot sleuteloverdracht
"Als aankoopmakelaar help ik je met het aankopen van een woning. Van bezichtiging tot sleuteloverdracht: samen met mijn team regelen we het voor je van A tot Z. Tijdens onze kennismaking spreken we direct een vast bedrag af. In de huidige markt wordt veel overgeboden. Ik vind het niet nodig om daar ook nog geld aan te verdienen. Daarom spreek ik van te voren altijd één vast bedrag af. Dan weet jij precies waar je aan toe bent én sta je achteraf niet voor verrassingen." - Justin Winkelman

Vrijblijvend informatiegesprek

Aankopen in Haarlem Quote

Gratis aankoopadviesgesprek aanvragen

Aankoopmakelaar Haarlem

Bij Smit & Heinen tref je maar liefst zes beëdigde makelaars met verstand van zaken. Naast onze specialistische dienstverlening bieden we je persoonlijke betrokkenheid bij het hele aankoopproces.

 • Onze makelaars hebben de benodigde diploma's op zak
 • Ruim twintig jaar aan werkervaring in Haarlem
 • Ondersteuning van begin tot eind

  Huis kopen Haarlem

  Met een aankoopmakelaar sta je sterker
  Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn netwerk in te zetten. Hij behartigt alleen jouw belangen en weet wat de beste strategie is.
  Begeleiding bij gehele aankoop
  We begeleiden jou bij de gehele aankoop, van begin tot eind. We gaan doelgericht met jou op zoek naar je droomhuis, mee naar de bezichtigingen en signaleren bijvoorbeeld bouwkundige gebreken. We willen natuurlijk niet dat je een miskoop doet!
  Begeleiding vanaf keuze voor een woning
  Je gaat zelf naar de bezichtigingen en schakelt ons in zodra je een potentiële woning hebt gezien. Wel houden we je dagelijks op de hoogte van ons nieuwe woningaanbod.

  Aankoopmakelaar Haarlem

  De volgende stap
  Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met het aankopen van een woning in Haarlem.

  Pakket full-service of op maat
  Bij ons heb je keuze uit twee aankooppakketten. We kunnen jouw volledig ontzorgen bij de aankoop, of vanaf het moment dat je een potentiële woning hebt gezien. Als je kiest voor de volledige begeleiding, helpen wij jouw van begin tot eind. Dit betekent dat we samen de woning gaan bezichtigen. Dit geeft de verkoper zekerheid dat jij de aankoop serieus neemt én wij kunnen meekijken of er eventuele bouwkundige gebreken zijn. Verder stellen wij de waarde van de te kopen woning vast, zodat jij een goed bod uit kunt brengen.

  Een bod uitbrengen
  Als je al een bezichtiging hebt gehad, maar je wilt toch wat hulp bij het uitbrengen van een bod dan kan je kiezen voor ons andere aankooppakket. Wij sturen je dan overigens ook dagelijks ons nieuwe aanbod op, zodat jij op de hoogte blijft van de nieuwe woningen.

  Maak kennis met de aankoopmakelaar Haarlem

  Huis kopen in Haarlem

  Wat je kan verwachten van de dienstverlening bij Smit & Heinen:

  • We verzamelen jouw woonwensen
  • Je wordt dagelijks op de hoogte gehouden van het nieuwste woningaanbod
  • We plannen bezichtigingsafspraken in en begeleiden deze
  • We onderzoeken de ligging en omgevingsfactoren en adviseren je hierover
  • Wij doen de onderhandelingen
  • We begeleiden jou bij de verdere afwikkeling
  • We doen aan nazorg

  Aankoopadvies aanvragen

  Hulp van de aankoopmakelaar Haarlem

  Er komen verschillende aspecten aan bod bij het kopen van een woning. Dit zijn voor jou misschien zaken waar je niet elke dag mee in aanraking komt. Kies daarom bij het kopen van een woning voor ondersteuning van één van onze specialistische makelaars. Neem contact met ons op via 020 - 672 7074 of via info@smitenheinen.nl. Kom je liever eens langs? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier. Direct contact met onze makelaar Justin in Haarlem? Geen probleem!

  Stuur Justin een appje

  Begeleiding op maat in Haarlem Persoonlijke quote

  Woningaanbod Haarlem

  Een kleine greep uit ons huidige woningaanbod in Haarlem

  Voor elke stap in jouw woonreis

  Onze makelaar in Haarlem begeleid je graag bij jouw woonreis

  Starters

  Als starter zet jij de eerste stappen op de woningmarkt. Je wilt een huis kopen, een lening afsluiten en precies weten wat er allemaal bij komt kijken.

  Doorstromers

  Heb jij al een koophuis, maar ga je deze verkopen om een nieuw huis te kopen? Als doorstromer kun je profiteren van de overwaarde bij verkoop. Ook heb je al een hypotheek gehad en dit heeft invloed op je nieuwe hypotheek. Wij helpen je bij alle stappen met onze totaalservice.

  Terugstromers

  Opzoek naar een levensloopbestendige woning? Verkoop uw huidige woning met zorg en aandacht met onze experts. Alles wordt volledig geregeld zodat u zonder zorgen de stap maakt.

  Amsterdam
  Van Woustraat 161
  1074 AK Amsterdam

  Haarlem
  Korte Margarethastraat 9
  2011 PK Haarlem

  Back to top