Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z


Makelaar Haarlem

Alles wat je van een makelaar mag verwachten. Onze full-service makelaardij in Haarlem regelt het voor je.

Jouw makelaar in Haarlem

Full-service
Onze dienstverlening is compleet - van begin tot eind. Wij regelen alles wat je van een goede makelaar mag verwachten. Met een team vakmensen zetten wij alle zeilen voor je bij en kennen we de markt in Haarlem als geen ander.
Trots op onze 9,5
Wij kunnen wel zeggen wat we doen, maar het is pas echt wat waard als klanten het over ons zeggen. Gemiddeld zijn wij beoordeeld met een 9,5 en daar zijn we hartstikke trots op!
Voor iedereen
Wij zijn er voor de starter, de doorstromer en de terugstromer. Voor iedereen die alles uit zijn of haar woningverkoop wil halen, maar ook voor diegene die zijn of haar droomwoning in Haarlem aan de haak wil slaan. Wij zijn er voor jou.

Je huis in Haarlem verkopen

Woon jij in Haarlem en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen jou dan ook graag. Elke makelaar van Smit & Heinen heeft maar liefst 20 jaar, of meer, ervaring in het vak. Wij weten als geen ander wat er speelt op de woningmarkt. Met ons uitgebreide zoekersbestand weten wij precies wie er op zoek zijn naar jouw woning.

Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen wij je precies hoe wij te werk gaan, hoe wij jouw woning in de spotlights zetten en wat onze verkoopdienst kost. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Ongeacht hoeveel jouw huis waard is, voor deze lage prijs halen wij het onderste voor je uit de kan. Je kunt rekenen op een uitstekende service. We communiceren graag helder en duidelijk en begeleiden je van A tot Z. Benieuwd hoe we jouw woning verkopen? We maken graag vrijblijvend kennis met je.

Vrijblijvend informatiegesprek
Eerst een gratis waardebepaling

Verkoopmakelaar Haarlem

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Daarom kies je voor Smit & Heinen

✔ Eén vast verkoopteam voor jou
Korte lijntjes met jouw makelaar en binnendienst medewerker die jouw dossier van binnen en van buiten kennen

✔ Pas betalen als wij jouw huis hebben verkocht
Dat is wel zo fijn. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

✔ Jij ontvangt de beste deal
Doordat wij tijd en aandacht geven aan bezichtigingen en kopers, behalen we voor jou de hoogste verkoopprijs.

✔ Specialist in Haarlem
Met een team vakmensen zetten wij alle zeilen voor je bij en kennen we de markt in Haarlem als geen ander.

Vrijblijvend informatiegesprek

Aankoopmakelaar Haarlem

Huis kopen Haarlem

Op zoek naar een woning in Haarlem, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Haarlem met hulp van onze aankoopmakelaar maakt het verschil.

Aankoopmakelaar Haarlem

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een woning in Haarlem. Onze aankoopmakelaar in Haarlem geeft je een objectieve waarde af en ontzorgt je van bezichtiging tot aan het overhandigen van de sleutels én daarna.

Huis kopen Haarlem

Wil jij:

  • Je huis verkopen voor de beste deal of jouw droomhuis in Haarlem bemachtigen?
  • Een makelaar die alles voor je regelt van A tot Z?
  • Pas betalen als je huis is verkocht?
  • Een regiospecialist die Haarlem op zijn duimpje kent?

Schakel dan Smit & Heinen in voor de verkoop of aankoop van jouw woning. Bel ons op 023 - 583 6616, stuur een mailtje naar haarlem@smitenheinen.nl of vul het formulier in. Profiteer nu! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Ja, dit wil ik!

Diensten makelaar Haarlem

Meer informatie over onze diensten? Klik door naar de desbetreffende dienst.

Huis kopen Haarlem

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Haarlem en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar uit Haarlem in te schakelen.

Huis verkopen Haarlem

Ben je van plan om te verhuizen en wil je je huidige woning verkopen? Onze verkoopmakelaar helpt je hier graag bij. Wij hebben al 20 jaar ervaring in regio Haarlem, dus wij kunnen je op de hoogte stellen van alle ins en outs over de regio.

Verhuurmakelaar Haarlem

Wil jij jouw woning in Haarlem verhuren? Kijk dan eens of een verhuurmakelaar wat voor jou is. Als je verhuurt met een verhuurmakelaar maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een makelaar. Dit kan je erg goed helpen tijdens het verhuurproces.

Wat onze klanten vinden

9.8 Een funda gebruiker Zeewijkplein 82 16 mei 2023

Goede begeleiding, fijne makelaar en assistent makelaar. De uitleg van het proces was duidelijk erg prettig.

10 Een funda gebruiker 28 apr. 2023

Justin van Smit & Heimen is deskundig, waar nodig kritisch, goed bereikbaar en snel reagerend, geduldig en vriendelijk. Kortom een professionele en zeer fijne makelaar om het bijzondere proces van kopen mee te doorlopen. Ook nu na de aankoop van mijn leuke huis in Haarlem nog steeds bereikbaar en meedenkend. Heel goede ervaring.

9.0 Een funda gebruiker Delftlaan 435 3 11 apr. 2023

Justin heeft ons geweldig geholpen. Vriendelijk, professioneel en bekwaam. Ik kan hen alleen maar aanraden.

10 Mevr. Lauwerens Grote Buitendijk 142 23 jan. 2023

Ik ben zeer positief over de begeleiding en het advies. Ik had het idee dat ik echt 24/7 bij jullie terecht kon met vragen of als ik ergens over twijfelde. Meedenken hoe het voor mij allemaal beter kon...

Op zoek naar een makelaar in Haarlem?

Onze makelaar Justin staat voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust met één van onze makelaars in Haarlem. Onze makelaars helpen je met het aankopen, verkopen, verhuren of taxeren van jouw woning.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Huis verhuren Haarlem

Het verhuren van jouw woning gaat het beste met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning.

Huis verhuren Haarlem

Taxatie Haarlem

Ga jij binnenkort een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateurs zijn deskundig en gecertificeerd. Ze hebben kennis van de lokale markt in Haarlem.

Taxatie Haarlem

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top