Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Huis verkopen Haarlem

Woon jij in Haarlem en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen je dan ook graag. Elke makelaar van Smit & Heinen heeft maar liefst 20 jaar, of meer, ervaring in het vak. Wij weten als geen ander wat er speelt op de woningmarkt.

Het is de taak van ons als makelaar in Haarlem om jou volledig te ontzorgen in het proces omtrent een woning verkopen. Je weet bij ons precies wat je kunt verwachten. We communiceren graag helder en duidelijk en begeleiden je van A tot Z. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Huis verkopen Haarlem

Verkoopplannen? Maak gebruik van onze winteractie!

Woon jij in Haarlem en wil je jouw woning verkopen? Bij Smit & Heinen verkoop je jouw woning nu voor een vast, scherp tarief van €3750,- incl. BTW. Benieuwd naar deze actie? Klik dan direct door!

Diensten in Haarlem

Huis kopen Haarlem

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Haarlem en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar uit Haarlem in te schakelen.

Huis verkopen Haarlem

Ben je van plan om te verhuizen en wil je je huidige woning verkopen? Onze verkoopmakelaar helpt je hier graag bij. Wij hebben al 20 jaar ervaring in regio Haarlem, dus wij kunnen je op de hoogte stellen van alle ins en outs over de regio.

Verhuurmakelaar Haarlem

Wil jij jouw woning in Haarlem verhuren? Kijk dan eens of een verhuurmakelaar wat voor jou is. Als je verhuurt met een verhuurmakelaar maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een makelaar. Dit kan je erg goed helpen tijdens het verhuurproces.

Wonen in Haarlem

Perfecte locatie
Als je ervoor kiest om in Haarlem te gaan wonen, woon je dichtbij de zee en het strand en ben je binnen een handomdraai in steden zoals Den Haag, Utrecht en Amsterdam door middel van goede uitvalswegen en het openbaar vervoer.
Allerlei faciliteiten
Haarlem zelf heeft een prachtige historische binnenstad met genoeg faciliteiten. Wist je dat Haarlem de tweede monumentenstad van ons land is? Genoeg te zien dus! Je kunt hier ook goed winkelen, lekker borrelen en heerlijk uit eten.
Groen en kindvriendelijk
Je hebt hier veel keuze uit kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen. Daarnaast zijn er veel speeltuinen, kinderboerderijen en parken. Ook is Haarlem omringt door veel groen, meertjes en stranden. Jij en je kind hebben hier genoeg te doen!

Huis kopen Haarlem

Op zoek naar een woning in Haarlem, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Haarlem met hulp van onze aankoopmakelaar maakt het verschil.

Aankoopmakelaar Haarlem

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een woning in Haarlem. Onze aankoopmakelaar in Haarlem geeft je een objectieve waarde af en ontzorgt je van bezichtiging tot aan het overhandigen van de sleutels én daarna.

Huis kopen Haarlem

Huis verhuren Haarlem

Het verhuren van jouw woning gaat het beste met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning.

Huis verhuren Haarlem

Taxatie Haarlem

Ga jij binnenkort een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateurs zijn deskundig en gecertificeerd. Ze hebben kennis van de lokale markt in Haarlem.

Taxatie Haarlem

Woningaanbod Haarlem

Een kleine greep uit ons huidige woningaanbod in Haarlem

Op zoek naar een makelaar in Haarlem?

Onze makelaars staan voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust met één van onze makelaars in Haarlem. Onze makelaars helpen je met het aankopen, verkopen, verhuren of taxeren van jouw woning.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top