Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z


Makelaar Haarlem

Alles wat je van een makelaar mag verwachten. Onze full-service makelaardij in Haarlem regelt het voor je.

Jouw makelaar in Haarlem

Full-service
Onze dienstverlening is compleet - van begin tot eind. Wij regelen alles wat je van een goede makelaar mag verwachten. Met een team vakmensen zetten wij alle zeilen voor je bij en kennen we de markt in Haarlem als geen ander.
Trots op onze 9,6
Wij kunnen wel zeggen wat we doen, maar het is pas echt wat waard als klanten het over ons zeggen. Gemiddeld zijn wij beoordeeld met een 9,6 en daar zijn we hartstikke trots op!
Voor iedereen
Wij zijn er voor de starter, de doorstromer en de terugstromer. Voor iedereen die alles uit zijn of haar woningverkoop wil halen, maar ook voor diegene die zijn of haar droomwoning in Haarlem aan de haak wil slaan. Wij zijn er voor jou.

Je huis in Haarlem verkopen

Woon jij in Haarlem en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen jou dan ook graag. Elke makelaar van Smit & Heinen heeft maar liefst 20 jaar, of meer, ervaring in het vak. Wij weten als geen ander wat er speelt op de woningmarkt. Met ons uitgebreide zoekersbestand weten wij precies wie er op zoek zijn naar jouw woning.

Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek vertellen wij je precies hoe wij te werk gaan, hoe wij jouw woning in de spotlights zetten en wat onze verkoopdienst kost. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Ongeacht hoeveel jouw huis waard is, voor deze lage prijs halen wij het onderste voor je uit de kan. Je kunt rekenen op een uitstekende service. We communiceren graag helder en duidelijk en begeleiden je van A tot Z. Benieuwd hoe we jouw woning verkopen? We maken graag vrijblijvend kennis met je.

Vrijblijvend informatiegesprek
Eerst een gratis waardebepaling

Verkoopmakelaar Haarlem

Voor elke stap in jouw woonreis

Onze makelaar in Haarlem begeleidt je graag bij jouw woonreis

Starters

Als starter zet jij de eerste stappen op de woningmarkt. Je wilt een huis kopen, een lening afsluiten en precies weten wat er allemaal bij komt kijken.

Doorstromers

Heb jij al een koophuis, maar ga je deze verkopen om een nieuw huis te kopen? Als doorstromer kun je profiteren van de overwaarde bij verkoop. Ook heb je al een hypotheek gehad en dit heeft invloed op je nieuwe hypotheek. Wij helpen je bij alle stappen met onze totaalservice.

Terugstromers

Opzoek naar een levensloopbestendige woning? Verkoop uw huidige woning met zorg en aandacht met onze experts. Alles wordt volledig geregeld zodat u zonder zorgen de stap maakt.

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

Daarom kies je voor Smit & Heinen

✔ Eén vast verkoopteam voor jou
Korte lijntjes met jouw makelaar en binnendienst medewerker die jouw dossier van binnen en van buiten kennen

✔ Pas betalen als wij jouw huis hebben verkocht
Dat is wel zo fijn. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

✔ Jij ontvangt de beste deal
Doordat wij tijd en aandacht geven aan bezichtigingen en kopers, behalen we voor jou de hoogste verkoopprijs.

✔ Specialist in Haarlem
Met een team vakmensen zetten wij alle zeilen voor je bij en kennen we de markt in Haarlem als geen ander.

Vrijblijvend informatiegesprek

Aankoopmakelaar Haarlem

Huis kopen Haarlem

Op zoek naar een woning in Haarlem, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Haarlem met hulp van onze aankoopmakelaar maakt het verschil.

Aankoopmakelaar Haarlem

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een woning in Haarlem. Onze aankoopmakelaar in Haarlem geeft je een objectieve waarde af en ontzorgt je van bezichtiging tot aan het overhandigen van de sleutels én daarna.

Huis kopen Haarlem

Wil jij:

  • Je huis verkopen voor de beste deal of jouw droomhuis in Haarlem bemachtigen?
  • Een makelaar die alles voor je regelt van A tot Z?
  • Pas betalen als je huis is verkocht?
  • Een regiospecialist die Haarlem op zijn duimpje kent?

Schakel dan Smit & Heinen in voor de verkoop of aankoop van jouw woning. Bel ons op 023 - 583 6616, stuur een mailtje naar haarlem@smitenheinen.nl of vul het formulier in. Profiteer nu! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Ja, dit wil ik!

Diensten makelaar Haarlem

Meer informatie over onze diensten? Klik door naar de desbetreffende dienst.

Huis kopen Haarlem

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Haarlem en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar uit Haarlem in te schakelen.

Huis verkopen Haarlem

Ben je van plan om te verhuizen en wil je je huidige woning verkopen? Onze verkoopmakelaar helpt je hier graag bij. Wij hebben al 20 jaar ervaring in regio Haarlem, dus wij kunnen je op de hoogte stellen van alle ins en outs over de regio.

Verhuurmakelaar Haarlem

Wil jij jouw woning in Haarlem verhuren? Kijk dan eens of een verhuurmakelaar wat voor jou is. Als je verhuurt met een verhuurmakelaar maak je gebruik van de deskundigheid en het advies van een makelaar. Dit kan je erg goed helpen tijdens het verhuurproces.

Wat onze klanten vinden

9.3 Anoniem Lumeijstraat 24 4 20 feb. 2024

Zeer deskundig advies, veel oog voor de details en veel hulp bij alles wat er komt kijken bij de verkoop van een huis. Ik kan Smit & Heinen van harte aanbevelen.

10 Anoniem Osdorper Ban 743 + PP 15 feb. 2024

Contact was erg prettig; altijd gelijk antwoord op mijn vragen; deskundige tips, heel toegankelijke makelaar.

10 Anoniem Jacob van Lennepkade 386 2 02 feb. 2024

Woning is goed verkocht, en makelaar was altijd goed bereikbaar. In een chaotische markt is het fijn een makelaar te hebben die deze markt snapt en er energie uit haalt.

10 Igor dobricic 26 jan. 2024

It’s a perfect combination - of efficiency and care which I experience with Sven and his agency, in a process of selling my apartment. It could not have been better. He was around when I bought my...

9.5 Anoniem Nieuwe Ridderstraat 51 24 jan. 2024

Dit is de tweede keer dat wij Arno hebben gevraagd om ons huis te verkopen. Ook deze keer waren we weer erg blij met zijn advies en deskundigheid. Het voelde goed om het presenteren van 'ons huis' aan...

10 Anoniem Hugo de Grootkade 10 2 21 jan. 2024

Working with Sven on selling my apartement was impeccably efficient yet considerate and careful in a same time. That’s a very rare combination and probably most precious for a seller as it allow for...

9.8 Jerry Lenselink Ruyschstraat 50 1 04 jan. 2024

Uitstekende begeleiding door Hein Voortman (en Sabrina/backoffice) binnen zowel een aan- als verkooptraject. Deskundig, accuraat, kalm en no-nonsense. Aanrader.

10 Jerry Lenselink 03 jan. 2024

Hein Voortman heeft ons bijgestaan bij zowel de aan- als verkoop van een woning. Beide projecten waren om verschillende redenen complex, maar zijn dankzij de uitstekende begeleiding van Hein volledig...

9.5 Anoniem Derkinderenstraat 168 20 dec. 2023

Marije heeft ons goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Het was bijzonder prettig dat Marije ervoor zorde dat we realiatisch naar een woning keken op basis van onze wensen en behoeften. We...

10 Anoniem Legmeerstraat 69 2 19 dec. 2023

Zeer professioneel, erg goede communicatie zowel van de makelaar zelf als de medewerkers op het makelaarskantoor.

Op zoek naar een makelaar in Haarlem?

Onze makelaar Justin staat voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust met één van onze makelaars in Haarlem. Onze makelaars helpen je met het aankopen, verkopen, verhuren of taxeren van jouw woning.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Huis verhuren Haarlem

Het verhuren van jouw woning gaat het beste met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning.

Huis verhuren Haarlem

Taxatie Haarlem

Ga jij binnenkort een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateurs zijn deskundig en gecertificeerd. Ze hebben kennis van de lokale markt in Haarlem.

Taxatie Haarlem

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top