Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z


Wij verkopen jouw huis in Haarlem
voor slechts €2990 euro!

Alles wat je van een makelaar mag verwachten voor 1 vaste, lage prijs.

Je huis verkopen tegen 1 vaste prijs

Woon jij in Haarlem en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Wij helpen jou dan ook graag. Elke makelaar van Smit & Heinen heeft maar liefst 20 jaar, of meer, ervaring in het vak. Wij weten als geen ander wat er speelt op de woningmarkt.

Wij verkopen jouw huis voor 1 vaste, lage prijs van slechts €2990 euro. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. Ongeacht hoeveel jouw huis waard is, voor deze lage prijs halen wij het onderste voor je uit de kan. Je kunt rekenen op een uitstekende service. We communiceren graag helder en duidelijk en begeleiden je van A tot Z. Benieuwd hoe we jouw woning verkopen? We maken graag vrijblijvend kennis met je.

Kennismaken

Vast tarief actie SH Haarlem

Neem vrijblijvend contact met ons op

Daarom kies je voor Smit & Heinen

✔ Eén vast verkoopteam voor jou
Korte lijntjes met jouw makelaar en binnendienst medewerker die jouw dossier van binnen en van buiten kennen

✔ Pas betalen als wij jouw huis hebben verkocht
Dat is wel zo fijn. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent.

✔ Jij ontvangt de beste deal
Doordat wij tijd en aandacht geven aan bezichtigingen en kopers, behalen we voor jou de hoogste verkoopprijs.

✔ Specialist in Haarlem
Met een team vakmensen zetten wij alle zeilen voor je bij en kennen we de markt in Haarlem als geen ander.

Pak je voordeel

Nooit meer te veel betalen
Elke woning is anders, maar alle stappen die wij doorlopen bij een woningverkoop zijn nagenoeg gelijk. Je betaalt voor een woning van €500.000 euro dan ook net zoveel als voor een woning van €200.000 euro. Dat is wel zo eerlijk.
Trots op onze 9,5
Wij kunnen wel zeggen wat we doen, maar het is pas echt wat waard als klanten het over ons zeggen. Gemiddeld zijn wij beoordeeld met een 9,5 en daar zijn we hartstikke trots op!
Eigen makelaar
Wil jij je huis verkopen in Haarlem? Wij werken met één vast team, zodat je altijd één aanspreekpunt hebt. Korte lijntjes en heldere communicatie.
Besparing Vast tarief actie SH Haarlem

Vast, laag tarief Haarlem

In Haarlem werken wij dit voorjaar met een speciale actie. Tijdens deze actieperiode kun jij je woning verkopen voor een vast, laag tarief voor slechts € 2990,- inclusief BTW. Als je wilt profiteren van deze actie kun je direct contact met ons opnemen. Je betaalt in deze periode dezelfde prijs voor elke woning, ongeacht de verkoopprijs. Zo bespaar jij duizenden euro's op je makelaar.

Bij Smit & Heinen onderscheiden we ons graag van de rest. Dit krijgen we voor elkaar door te werken met ervaren professionals, door altijd persoonlijk betrokken te zijn en door meer te doen dan alleen de verkoop van huizen. Wij nemen je echt alles uit handen gedurende het hele verkooptraject. Je kunt dus verwachten dat wij alles doen voor deze prijs wat je van een makelaar kunt verwachten en zelfs nét een beetje meer.

Dat kan! Als jij je in de actieperiode hebt aangemeld bij onze makelaar - ongeacht of je nu direct je woning in de verkoop zet of nog even wilt wachten - blijft dit vaste, lage tarief de prijs die je betaalt. Dit is alleen het geval als je in 2023 je woning wilt verkopen.

Ben jij van plan één van de grootste aankopen van je leven te doen? Spannend! Ook hiervoor ben je bij Smit & Heinen aan het juiste adres. Bij ons heb je keuze uit twee aankooppakketten. We kunnen jouw volledig ontzorgen bij de aankoop, of vanaf het moment dat je een potentiële woning hebt gezien. Als je kiest voor de volledige begeleiding, helpen wij jouw van begin tot eind. Ga hiervoor naar onze aankoopdienst in Haarlem.

Wil jij:

  • Een vaste, scherpe prijs van € 2990,- incl. BTW?
  • Een makelaar die alles voor je regelt van A tot Z?
  • Pas betalen als je huis is verkocht?
  • Een regiospecialist die Haarlem op zijn duimpje kent?
  • wel besparen op de prijs, maar niet op kennis?

Schakel dan Smit & Heinen in voor de verkoop van jouw woning. Bel ons op 023 - 583 6616, stuur een mailtje naar haarlem@smitenheinen.nl of vul het formulier in. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Ja, dit wil ik!

Let op: het actietarief is alleen geldig voor de eerste 25 klanten. Dus wil je profiteren van deze actie, zorg dan dat je er snel bij bent!

Op zoek naar een makelaar in Haarlem?

Onze makelaar Justin staat voor je klaar!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust met één van onze makelaars in Haarlem. Onze makelaars helpen je met het aankopen, verkopen, verhuren of taxeren van jouw woning.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Huis kopen Haarlem

Op zoek naar een woning in Haarlem, maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden. Een huis kopen in Haarlem met hulp van onze aankoopmakelaar maakt het verschil.

Aankoopmakelaar Haarlem

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht gevonden en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een woning in Haarlem. Onze aankoopmakelaar in Haarlem geeft je een objectieve waarde af en ontzorgt je van bezichtiging tot aan het overhandigen van de sleutels én daarna.

Huis kopen Haarlem

Huis verhuren Haarlem

Het verhuren van jouw woning gaat het beste met een specialist. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt je een huurder die past bij het profiel wat je zoekt? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt je met betrekking tot jouw woning? Indien je als verhuurder besluit om Smit & Heinen als verhuurmakelaar in te schakelen, dan nemen wij het complete verhuurproces voor onze rekening. Zo heb jij er geen werk van en ontvang je deskundig advies omtrent de wet- en regelgeving over de verhuur van jouw woning.

Huis verhuren Haarlem

Taxatie Haarlem

Ga jij binnenkort een huis kopen? Dan heb je een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Onze taxateurs zijn deskundig en gecertificeerd. Ze hebben kennis van de lokale markt in Haarlem.

Taxatie Haarlem

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z - vestiging Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top