Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Te koop AmsterdamHuis te koop Amsterdam

Ben jij op zoek naar een nieuwe woning, appartement of woonboot in Amsterdam? Dan ben jij op het goede adres, hier vind jij namelijk ons complete woningaanbod.

Huis te koop Amsterdam

Er staan heel wat huizen te koop in Amsterdam. Zelfs als je eigenlijk wel goed op je plek zit, kun je soms de kriebels krijgen als er ineens dat ene huis te koop staat. Wat is op zo'n moment wijsheid? Want ook je eigen woning moet dan nog worden verkocht. Laat je de droom schieten omdat je denkt dat het onhaalbaar is? Ons advies is vooral een kijkje nemen bij dat leuke huis dat te koop staat. Wie weet is het toch niet helemaal jouw droomwoning, dan ben jij van de onrust af. Misschien word je juist halsoverkop verliefd en dan kun je misschien wel wat deskundige en objectieve hulp gebruiken. Smit & Heinen kan jou vrijblijvend advies geven over jouw woonsituatie. Dit is gewoon een eerlijk gesprek zonder voorwaarden en kosten. Je zit dus nergens aan vast.

Binnenkort te koop Amsterdam

Benieuwd welke woningen binnenkort te koop staan in Amsterdam? Houd onze website goed in de gaten, er zitten onwijs veel leuke woningen aan te komen! Wil je er zeker van zijn dat je geen enkele woning in Amsterdam mist? Schrijf je dan in voor onze gratis zoekservice.

Huis verkopen Amsterdam

Woon jij in Amsterdam en overweeg jij om jouw huis te verkopen? Bij Smit en Heinen sta jij als klant altijd centraal. Een woning snel verkopen, dat doen we tegenwoordig allemaal. Wij doen er alles aan om jouw woning te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Als verkoopmakelaar staan wij voor een strategie op maat. Wij zijn specialist in Amsterdam en omgeving en zorgen ervoor dat jouw woning de aandacht en presentatie krijgt die die verdient.

Huis verkopen Amsterdam

Huis kopen Amsterdam

Ben je aan het zoeken tussen onze woningen? We hopen dat jouw droomwoning er tussen zit. Mocht je jouw droomwoning niet kunnen vinden, of heb je hulp nodig bij het kopen van je droomhuis, dan kun je ons inschakelen als jouw aankoopmakelaar. Dit kan uiteraard alleen bij woningen die niet in ons eigen aanbod staan, omdat we hiervoor al optreden als verkoopmakelaar. Smit en Heinen kent alle spelregels en valkuilen van het koopproces en heeft als doel om je hiervoor te behoeden. Bovendien voorziet onze aankoopmakelaar je van een eerlijk en gedegen advies. Ben jij klaar om samen jouw droomhuis aan de haak te slaan?

Huis kopen Amsterdam

Staat jouw droomhuis hier niet tussen?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top