Mijn favorieten

Uw woning verkopen?

U wilt uw woning verkopen?


Het verkopen van uw woning gaat het beste met een specialist. Het Smit & Heinen team bestaat uit maar liefst zes makelaars die allen geregistreerd / beëdigd zijn als makelaar en die allen minimaal twintig jaar werkervaring hebben in Amsterdam. Tevens hebben wij nog een kandidaat-makelaar met ruim tien jaar ervaring. U treft dus altijd een makelaar met verstand van zaken en alle benodigde diploma’s.


Wat is uw eerste stap?


Het maken van een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars voor een gesprek bij u thuis. In dit gesprek wordt uitgebreid uitgelegd hoe het verkooptraject in zijn werk gaat zodat al uw vragen worden beantwoord.


Presentatie?


Uw woning dient zo goed mogelijk gepresenteerd te worden. Van elke woning die wij in de verkoop krijgen wordt een uitgebreide verkoopbrochure gemaakt met professionele foto’s en een goede plattegrond. De foto’s worden niet door onszelf gemaakt maar door een professionele fotograaf. De drie belangrijkste websites waarop uw woning vertoond wordt zijn www.smitenheinen.nl, www.mva.nl en www.funda.nl. Daarnaast presenteren wij uw woning in onze digitale etalage. Voordat uw woning op internet zichtbaar zal zijn, brengen wij uw omgeving op de hoogte van de verkoop middels flyers. Naast de gebruikelijke verkooptools maken wij tevens optimaal gebruik van Social Media (Twitter, Facebook).


Bezichtigingen


De bezichtigingen zullen in goed overleg met u plaatsvinden, wij brengen u altijd van tevoren op de hoogte. In het belang van de verkoop zijn wij flexibel met betrekking tot het maken van de afspraken met potentiële kopers. Na de bezichtigingen laten wij altijd even weten hoe het gegaan is.


Contact


Het contact loopt via de makelaar die uw woning in de verkoop heeft genomen, u heeft dus altijd uw eigen vaste makelaar. Hij / zij is via kantoor of een mobiel nummer te bereiken voor een optimale bereikbaarheid. Daarnaast worden de makelaars ondersteund door drie medewerkers op kantoor, die, als de makelaars een afspraak hebben, altijd goed bereikbaar zijn.


Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek en een marktconforme inschatting van de waarde van uw woning. Gezellig langskomen bij ons op kantoor mag natuurlijk ook, de deur staat altijd open!


Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring