Mijn favorieten

Uw woning verhuren?

U wilt uw woning verhuren?


Het verhuren van uw woning gaat het beste met een specialist. Het Smit & Heinen team bestaat uit maar liefst zes makelaars die allen geregistreerd / beëdigd zijn als makelaar en die allen minimaal twintig jaar werkervaring hebben in Amsterdam. Tevens hebben we nog een kandidaat-makelaar met ruim tien jaar ervaring. U treft dus altijd een makelaar met verstand van zaken en alle benodigde diploma’s.


Wat is uw eerste stap?


Het maken van een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars voor een gesprek bij u thuis. In dit gesprek wordt uitgebreid uitgelegd wat het verhuren van een woning allemaal inhoudt.


Presentatie?

Uw woning dient zo goed mogelijk gepresenteerd te worden. Van elke woning die wij in de verhuur krijgen wordt een uitgebreide presentatie gemaakt met professionele foto’s, een goede plattegrond en, indien nodig, een puntentelling. De foto’s worden niet door onszelf gemaakt maar door een professionele fotograaf. De vier belangrijkste websites waarop uw woning vertoond wordt zijn www.pararius.com, www.smitenheinen.nl, www.mva.nl en www.funda.nl. Daarnaast komt uw woning bij ons in de etalage te hangen. Voordat uw woning op internet zichtbaar zal zijn, brengen wij uw omgeving op de hoogte van de verhuur middels flyers. Naast de gebruikelijke verhuurtools maken wij tevens optimaal gebruik van Social Media (Twitter, Facebook).


Bezichtigingen


De bezichtigingen zullen in goed overleg met u plaatsvinden, wij brengen u altijd van tevoren op de hoogte. In het belang van de verhuur zijn wij flexibel met betrekking tot het maken van de afspraken met potentiële huurders. Na de bezichtigingen laten wij altijd even weten hoe het gegaan is.

Tevens zorgen wij voor een volledige screening van de huurder.


Contact


Het contact loopt via de makelaar die uw woning in de verhuur heeft genomen, u heeft dus altijd uw eigen vaste makelaar. Hij / zij is optimaal bereikbaar middels een mobiel nummer, directe e-mail of via kantoor! Daarnaast worden de makelaars ondersteund door drie medewerkers op kantoor, die als de makelaars een afspraak hebben, altijd goed bereikbaar zijn.


Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek. Gezellig langskomen bij ons op kantoor mag natuurlijk ook, de deur staat altijd open!


Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring