Mijn favorieten

Hypotheek?

Een hypotheek is vaak de grootste financiële verplichting die een mens in zijn leven aangaat. Het is daarom verstandig om hier gedegen advies over in te winnen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een kantoor waar wij zeer goede ervaringen mee hebben is “De Kredieter”. Zij inventariseren uw wensen en behoeften – waarbij ze de eventuele risico’s natuurlijk zoveel mogelijk proberen te beperken – en gaan op zoek naar de hypotheek die het beste bij u past!


Het aantal en de complexiteit van financiële producten neemt alleen maar toe. Op het internet is van alles te vinden over hypotheken en aanverwante producten, maar veel mensen raken verstrikt in onduidelijke details en regelgeving. De Kredieter helpt u het juiste product te kiezen om vervelende situaties te voorkomen.


Zij kijken daarbij niet alleen naar uw huidige omstandigheden maar houden ook rekening met eventuele veranderingen in de toekomst. Denk hierbij aan het veranderen van baan of gezinsuitbreiding, maar ook aan minder prettige zaken als arbeidsongeschiktheid of vroegtijdig overlijden.


Bij een hypotheek is het rentepercentage natuurlijk belangrijk, maar nog belangrijker zijn de netto maandlasten en de hypotheekvoorwaarden. De netto maandlasten bestaan doorgaans uit 3 bestanddelen, te weten:
 

1) Rente
2) Premie en/of
3) Verzekering.


De rente is fiscaal aftrekbaar, met andere woorden de Belastingdient betaalt deels mee. De premie en verzekering zijn echter niet aftrekbaar dus als de rente lager is en de premie hoger, kan het zijn dat een cliënt met eenzelfde hypotheek maar een hoger rentepercentage en een lagere premie maandelijks toch voordeliger uit is.


Aan De Kredieter de taak om samen met u de beste combinatie te vinden.


Wilt u een afspraak maken? Bel ons of vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat De Kredieter contact met u opneemt.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring