Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Bereken de waarde van je woning in Amsterdam online en snelWat is mijn woning in Amsterdam waard?

Krijg binnen 5 minuten een gratis waardebepaling van jouw woning

De huizenprijzen zijn hoog. Overweeg jij je woning in Amsterdam te gaan verkopen, wil jij je hypotheek veranderen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de huidige waarde van de woning? Vul dan enkele gegevens in en ontvang binnen 5 minuten een waardebepaling van de woningwaarde. Let op! Het blijft slechts een indicatie. Zodra je plannen echt concreet worden, komen we graag bij je thuis voor een onderbouwde waardebepaling of om het huis officieel te taxeren.

Waarde berekenen

Waarom kiezen voor Smit & Heinen

Helder
Het is de taak van de makelaar om jou volledig te ontzorgen in het proces rondom een woning aan- of verkopen. Jij weet precies wat jou te wachten staat door heldere communicatie en goede begeleiding tijdens het proces. Wij zorgen voor verheldering, of het nu gaat om de status van een woning of het proces bij een aankoop. Hierdoor weet je precies wat je te wachten staat.
Makkelijk
Het gevoel krijgen dat jij het makkelijk aankunt. Volledige ontzorging zonder dat er een zorg is.Wij weten dat het lastig is om een woning te kopen, helemaal in de huidige woningmarkt. Daarom huur je ons in. Bij Smit & Heinen krijg je het gevoel dat het makkelijk gelukt is.
Samen
Ons team bestaat uit 10 mensen. We lachen met elkaar, maar zetten ook samen onze tanden erin. Jij kunt hier ook deel van uitmaken! Zodra je met ons in zee gaat doen we het samen. Stuiten we op een probleem? Dan nemen we jou bij de hand en zoeken we samen naar de oplossing.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top