Mijn favorieten

Een woning kopen?

U wilt een woning kopen?


Het kopen van een woning gaat het beste met een specialist. Het Smit & Heinen team bestaat uit maar liefst zes makelaars die allen geregistreerd / beëdigd zijn als makelaar en die allen minimaal twintig jaar werkervaring hebben in Amsterdam. Tevens hebben we nog een kandidaat-makelaar met ruim tien jaar ervaring. U treft dus altijd een makelaar met verstand van zaken en alle benodigde diploma’s.


Wat is uw eerste stap?


Het maken van een vrijblijvende afspraak met één van de makelaars voor een gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis. In dit gesprek wordt uitgebreid uitgelegd hoe het gehele traject in zijn werk gaat zodat al uw vragen worden beantwoord.


Bij het kopen van een woning komen veel verschillende aspecten aan bod. Aspecten waar u wellicht niet dagelijks mee in aanraking komt, hierbij kunt u denken aan een slechte fundering, een slapende Vereniging van Eigenaars, particuliere erfpacht etc. De verkopend makelaar is ingeschakeld om een zo goed mogelijke deal te sluiten voor de verkoper waardoor u uw eigen adviseur nodig heeft voor de beste deal.


Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z biedt u drie mogelijkheden. In pakket 1 wordt u bij de gehele aankoop begeleid van A tot Z. In pakket 2 gaat u in eerste instantie zelf naar de bezichtigingen en schakelt u ons in wanneer u een geschikte woning heeft gezien. In dit pakket wordt u wel dagelijks op de hoogte gehouden van het nieuwe woningaanbod. Pakket 3 behelst een aankoopopdracht. U zoekt en bezichtigt de woningen zelf en schakelt ons in wanneer u een geschikte woning heeft gevonden.


Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Verzamelen van uw woonwensen.
  • Vanuit ons uitwisselingssysteem wordt u dagelijks op de hoogte gebracht van het nieuwe woningaanbod.
  • Het inplannen van de bezichtigingsafspraken en de begeleiding bij de bezichtigingen.
  • Het onderzoeken en adviseren over de ligging en omgevingsfactoren, bouwkundige staat, fundering, eventuele bodemonderzoeken en verontreinigingen, financiële positie en plannen van de Vereniging van Eigenaars, advies inzake een reële waarde en het uitbrengen van een voorstel.
  • Onderhandeling (koopsom, ontbindende voorwaarden, oplevering, roerende zaken en eventuele bijzondere voorwaarden).
  • Begeleiding bij de verdere afwikkeling, de inspectie op de leverdatum en het bespreken van de koop-, leverings- en eventueel hypotheekakte bij de notaris.
  • Nazorg.


Contact

Het contact loopt via de makelaar waarmee u het eerste gesprek heeft gehad, u heeft dus altijd uw eigen vaste makelaar. Hij / zij is via kantoor of een mobiel nummer te bereiken voor een optimale bereikbaarheid. Daarnaast worden de makelaars ondersteund door drie medewerkers op kantoor, die voor u de afspraken maken.


Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek. Gezellig langskomen bij ons op kantoor mag natuurlijk ook, de deur staat altijd open!


Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring