Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Exclusief verkopen

Voor de verkoop van uw woning in het hogere segment is een andere aanpak vereist om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice uw exclusieve woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert u zonder twijfel de beste koper op voor uw woning.

Maak kennis met de makelaar

2 1
Uw woning bij de juiste doelgroep
Uw woning krijgt de aandacht van de juiste doelgroep. Door een landelijke aanmelding bij NVM makelaars en in de mailbox bij zoekers die aangegeven hebben wat voor soort woning zij zoeken.
Hoogst haalbare resultaat
Uw vastgoedteam is gespecialiseerd in het realiseren van een groot bereik voor uw woning en de doordachte (online) promotie met als resultaat de beste koper voor uw woning.
Hoogwaardige service en kwaliteit
Als één van de meest gekozen NVM makelaars in Amsterdan, kunt u rekenen op de hoogste service en kwaliteit. Onze klanten geven onze verkoopdienstverlening een 9,5.

Maak vrijblijvend kennis met NVM makelaar Arno Fransen

Om er zeker van te zijn dat u een goed gevoel heeft bij Smit en Heinen makelaars, kunt u vrijblijvend kennis maken met onze makelaar. Hij vertelt u in een eerste gesprek wat u kunt verwachten van het verkooptraject, wat uw woning waard is en welke verkoopstrategie wij u adviseren. Vanzelfsprekend is deze service gratis en vrijblijvend.

Afspraak maken? Wij kijken uit naar een kennismaking met u.

Arno Smiten Heinen

Deskundige makelaar met kennis van de exclusieve woningmarkt

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar die uw woning kan verkopen in het hogere segment? Onze deskundige en hoog opgeleide makelaar voorziet u van het juiste advies over uw woning Smit en Heinen makelaars is al jaren een van de marktleiders in Amsterdam. Wij kennen de exclusieve woningmarkt van Amsterdam en Haarlem en weten hoe wij het beste resultaat kunnen behalen met uw woning.

Nodig onze makelaar uit

Eerdere verkoopervaringen

10 Femke Janssen 22 nov. 2023

We hebben ons appartement recent verkocht en eerder al een nieuw huis aangekocht via Smit & Heinen. We zijn heel blij met deze makelaar. Ze zijn deskundig, hele efficiënte en heldere communicatie, en...

10 Nick Gouweleeuw 14 nov. 2023

Beste makelaar van Amsterdam, onwijs tevreden mee!

10 Andres Delpeut 13 nov. 2023

Super snel en vakkundig geholpen aan de taxatie voor onze woning. Onze taxateur was Sven en hij heeft er voor gezorgd dat we binnen 2 weken de taxatie binnen hadden, echt complimenten !

10 Roland Eason 08 nov. 2023

Excellent service, proactive and extremely helpful- highly recommend!

10 Dirk Verzijl 04 nov. 2023

Voor de aankoop van ons huis, heeft Iwana ons begeleid als aankoopmakelaar. Iwana is enthousiast, doortastend en bekwaam. We waren voornamelijk ook blij met de heldere en duidelijke manier van...

9.0 Anoniem Sloterkade 3 3 03 nov. 2023

Betrokken makelaar, ze hebben ons erg goed geholpen bij de verkoop en koop van onze woningen! Hielden ons dagelijks op de hoogte en dachten met ons mee.

10 Anoniem Jan Bernardusstraat 8 1 01 nov. 2023

Super blij met de begeleiding van de verkoop van mijn huis door Moos en Sven!

9.5 Anoniem Geulstraat 12 2 30 okt. 2023

Het contact met de makelaar was prettig, open en professioneel. De makelaar wist duidelijk goed hoe we het beste resultaat konden behalen bij de verkoop van de woning. Er werd ook goed advies gegeven...

9.8 Anoniem Bloemgracht 189 A-O 23 okt. 2023

Uiterst professioneel, met een prima waardering van het huis. Ook de begeleiding bij de verkoop was uitstekend. Aanrader

9.3 Anoniem Amsteldijk 46 2 18 okt. 2023

Hele fijne en responsieve makelaar. Goed advies en durft te adviseren en strategie te bepalen. Zeer aan te raden

Landelijke aandacht voor uw woning

Smit en Heinen - exclusief wonen - landelijk

Zoekers uit heel Nederland in beeld

Uw woning brengen we landelijk in beeld bij makelaars en woningzoekers. Als erkende makelaar hebben wij toegang tot het landelijke NVM uitwisselingsyteem. Zodra wij uw woning aanmelden, ontvangen alle NVM makelaars in Nederland een melding dat uw woning in verkoop komt. Daarbij worden landelijk alle ingeschreven zoekers die dromen van uw type woning geattendeerd op het feit dat uw woning te koop komt. Zelfs nog voordat wij de woning actief in de markt zetten via diverse kanalen.

Uw persoonlijk vastgoedteam

Zodra u uw woning verkoopt met Smit en Heinen makelaars ervaart u het direct: uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe uw woning het beste in de markt kan worden gezet. Omdat uw woning in een hogere prijsklasse valt, is een aangepaste verkooptactiek vereist. En die tactiek beheerst het team van Smit en Heinen tot in de puntjes. Wilt u dit ook ervaren? Maak gerust kennis met onze makelaar en frisse werkwijze.

Nodig onze makelaar uit

Smit en Heinen - exclusief wonen - promotie

Specialist vermarkten exclusieve koopwoningen

Voor de verkoop van uw exclusieve woning is meer nodig dan alleen een presentatie op funda. Expertise en een uitgekiende marketingstrategie is hierbij onmisbaar. Smit en Heinen makelaars is specialist in het vermarkten van exclusief woningaanbod. Met een aanvulling op ons uitgebreide verkooppakket zetten wij uw woning prominent in de markt. Zo zetten wij onder andere Google Display in om uw woning breed onder de aandacht te brengen.

Exclusief aanbod

Stille verkoop van uw exclusieve woning

Wellicht wilt u (eerst) uw woning stil in de verkoop zetten? Ook dat is een uitstekende optie met meerdere mogelijkheden. U bepaalt samen met de makelaar hoe stil u uw woning wilt verkopen.

Hoe stil wilt u uw woning verkopen?

Smit en Heinen makelaars kan bijvoorbeeld wel uw woning op de eigen website plaatsen, onder specifieke voorwaarden, waardoor u uitsluitend in beeld bent bij een gerichte doelgroep (en nog niet op funda). Daarnaast brengen we uw woning via ons landelijke uitwisselingsysteem onder de aandacht bij zoekers die specifiek op zoek zijn naar uw type woning. Met deze wijze van stil verkopen komen er alleen serieuze zoekers op uw woning af.

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top