Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Exclusief verkopen

Voor de verkoop van uw woning in het hogere segment is een andere aanpak vereist om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice uw exclusieve woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert u zonder twijfel de beste koper op voor uw woning.

Maak kennis met de makelaar

2 1
Uw woning bij de juiste doelgroep
Uw woning krijgt de aandacht van de juiste doelgroep. Door een landelijke aanmelding bij NVM makelaars en in de mailbox bij zoekers die aangegeven hebben wat voor soort woning zij zoeken.
Hoogst haalbare resultaat
Uw vastgoedteam is gespecialiseerd in het realiseren van een groot bereik voor uw woning en de doordachte (online) promotie met als resultaat de beste koper voor uw woning.
Hoogwaardige service en kwaliteit
Als één van de meest gekozen NVM makelaars in Amsterdan, kunt u rekenen op de hoogste service en kwaliteit. Onze klanten geven onze verkoopdienstverlening een 9,5.

Maak vrijblijvend kennis met NVM makelaar Arno Fransen

Om er zeker van te zijn dat u een goed gevoel heeft bij Smit en Heinen makelaars, kunt u vrijblijvend kennis maken met onze makelaar. Hij vertelt u in een eerste gesprek wat u kunt verwachten van het verkooptraject, wat uw woning waard is en welke verkoopstrategie wij u adviseren. Vanzelfsprekend is deze service gratis en vrijblijvend.

Afspraak maken? Wij kijken uit naar een kennismaking met u.

Arno Smiten Heinen

Deskundige makelaar met kennis van de exclusieve woningmarkt

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar die uw woning kan verkopen in het hogere segment? Onze deskundige en hoog opgeleide makelaar voorziet u van het juiste advies over uw woning Smit en Heinen makelaars is al jaren een van de marktleiders in Amsterdam. Wij kennen de exclusieve woningmarkt van Amsterdam en Haarlem en weten hoe wij het beste resultaat kunnen behalen met uw woning.

Nodig onze makelaar uit

Eerdere verkoopervaringen

9.0 Anoniem Tolstraat 194 2 11 jul. 2024

Prettig contact, goede begeleiding tijdens het hele proces en ik kreeg adequate reacties op al mijn vragen!

10 Anoniem Lutmastraat 220 3 10 jul. 2024

Een prettig en toegankelijk makelaarskantoor dat ik van harte aanbeveel. Josien is helder en lekker direct in haar communicatie en was altijd zeer goed bereikbaar. Ik heb de samenwerking als heel fijn...

8.5 Anoniem Weesperzijde 282 08 jul. 2024

No nonsens contact, eerlijk en recht door zee, waardoor we duidelijk en direct met elkaar de dingen konden afstemmen. Verwachtingen zijn nagekomen en ook waargemaakt mbt de specifieke huizenmarkt. Wij...

9.8 Dhr. Steusel Pieter Aertszstraat 27 1 08 jul. 2024

De strategie van de makelaar bij de verkoop van dit huis was briljant. O.a. het advies om de woning in te richten was een schot in de roos. De communicatie voor, tijdens en na afloop van het...

10 Dhr. Pringle Cornelis Anthoniszstraat 72 H 05 jul. 2024

We had a great experience with Inger and her team. From start to finish they were responsive, gave great advice and were totally professional. We would strongly recommend to anyone selling in...

9.8 Dhr. baas Geuzenkade 61 3 04 jul. 2024

Zeer deskundige makelaars, denken goed mee en voorzien je van goed advies. Daarbij zijn het zeer prettige personen om mee te werken en het contact verliep uitstekend.

10 Mevr. Valkenburg Reinwardtstraat 113 C 03 jul. 2024

Voor de tweede keer dat Arno ons geholpen heeft met de verkoop van ons huis en opnieuw ontzettend blij met zijn deskundigheid en het vertrouwen dat hij ons gaf tijdens het hele proces. Daarnaast heel...

10 Albert Korper 01 jul. 2024

Wat een geweldig fijn kantoor. Heel erg communicatief, kent de markt als geen ander en heeft onze woning in no time verkocht. Sympathieke en kundige medewerkers. Kan Smit en Heinen van harte...

10 Dhr. Van Dam Admiralengracht 285 H 01 jul. 2024

Topkantoor met betrokken en deskundige medewerkers die prettig communiceren. Zelf hadden we dit proces nooit zo soepel doorlopen. Aanrader dus!

10 Anoniem Willem Passtoorsstraat 10 H 01 jul. 2024

Hut weer verkocht! Inger Smit heeft tot nu toe altijd gelijk gehad, wat ik ook bedacht, Inger wist het beter.

Landelijke aandacht voor uw woning

Smit en Heinen - exclusief wonen - landelijk

Zoekers uit heel Nederland in beeld

Uw woning brengen we landelijk in beeld bij makelaars en woningzoekers. Als erkende makelaar hebben wij toegang tot het landelijke NVM uitwisselingsyteem. Zodra wij uw woning aanmelden, ontvangen alle NVM makelaars in Nederland een melding dat uw woning in verkoop komt. Daarbij worden landelijk alle ingeschreven zoekers die dromen van uw type woning geattendeerd op het feit dat uw woning te koop komt. Zelfs nog voordat wij de woning actief in de markt zetten via diverse kanalen.

Uw persoonlijk vastgoedteam

Zodra u uw woning verkoopt met Smit en Heinen makelaars ervaart u het direct: uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe uw woning het beste in de markt kan worden gezet. Omdat uw woning in een hogere prijsklasse valt, is een aangepaste verkooptactiek vereist. En die tactiek beheerst het team van Smit en Heinen tot in de puntjes. Wilt u dit ook ervaren? Maak gerust kennis met onze makelaar en frisse werkwijze.

Nodig onze makelaar uit

Smit en Heinen - exclusief wonen - promotie

Specialist vermarkten exclusieve koopwoningen

Voor de verkoop van uw exclusieve woning is meer nodig dan alleen een presentatie op funda. Expertise en een uitgekiende marketingstrategie is hierbij onmisbaar. Smit en Heinen makelaars is specialist in het vermarkten van exclusief woningaanbod. Met een aanvulling op ons uitgebreide verkooppakket zetten wij uw woning prominent in de markt. Zo zetten wij onder andere Google Display in om uw woning breed onder de aandacht te brengen.

Exclusief aanbod

Stille verkoop van uw exclusieve woning

Wellicht wilt u (eerst) uw woning stil in de verkoop zetten? Ook dat is een uitstekende optie met meerdere mogelijkheden. U bepaalt samen met de makelaar hoe stil u uw woning wilt verkopen.

Hoe stil wilt u uw woning verkopen?

Smit en Heinen makelaars kan bijvoorbeeld wel uw woning op de eigen website plaatsen, onder specifieke voorwaarden, waardoor u uitsluitend in beeld bent bij een gerichte doelgroep (en nog niet op funda). Daarnaast brengen we uw woning via ons landelijke uitwisselingsysteem onder de aandacht bij zoekers die specifiek op zoek zijn naar uw type woning. Met deze wijze van stil verkopen komen er alleen serieuze zoekers op uw woning af.

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top