Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z

Exclusief verkopen

Voor de verkoop van uw woning in het hogere segment is een andere aanpak vereist om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice uw exclusieve woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert u zonder twijfel de beste koper op voor uw woning.

Maak kennis met de makelaar

2 1
Uw woning bij de juiste doelgroep
Uw woning krijgt de aandacht van de juiste doelgroep. Door een landelijke aanmelding bij NVM makelaars en in de mailbox bij zoekers die aangegeven hebben wat voor soort woning zij zoeken.
Hoogst haalbare resultaat
Uw vastgoedteam is gespecialiseerd in het realiseren van een groot bereik voor uw woning en de doordachte (online) promotie met als resultaat de beste koper voor uw woning.
Hoogwaardige service en kwaliteit
Als één van de meest gekozen NVM makelaars in Amsterdan, kunt u rekenen op de hoogste service en kwaliteit. Onze klanten geven onze verkoopdienstverlening een 9,5.

Maak vrijblijvend kennis met NVM makelaar Arno Fransen

Om er zeker van te zijn dat u een goed gevoel heeft bij Smit en Heinen makelaars, kunt u vrijblijvend kennis maken met onze makelaar. Hij vertelt u in een eerste gesprek wat u kunt verwachten van het verkooptraject, wat uw woning waard is en welke verkoopstrategie wij u adviseren. Vanzelfsprekend is deze service gratis en vrijblijvend.

Afspraak maken? Wij kijken uit naar een kennismaking met u.

Arno Smiten Heinen

Deskundige makelaar met kennis van de exclusieve woningmarkt

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar die uw woning kan verkopen in het hogere segment? Onze deskundige en hoog opgeleide makelaar voorziet u van het juiste advies over uw woning Smit en Heinen makelaars is al jaren een van de marktleiders in Amsterdam. Wij kennen de exclusieve woningmarkt van Amsterdam en Haarlem en weten hoe wij het beste resultaat kunnen behalen met uw woning.

Nodig onze makelaar uit

Eerdere verkoopervaringen

10 Claudia Miulescu 29 mrt. 2024

It was a pleasure working with George for selling our apartment in Amsterdam.Although we encounter some challenges due to the market volatility, George was able to support us with everything that...

10 Bram Thomassen 29 mrt. 2024

Zeer tevreden met de uitgevoerde taxatieopdracht. De taxateur was integer, duidelijk over het proces en bijzonder snel in de verwerking en oplevering van het taxatierapport. We zouden het ten zeerste...

9.3 Anoniem Insulindeweg 914 29 mrt. 2024

Professioneel met veel verstand van zaken. Begeleid goed in het proces en analyseert grondig omgeving om tot een precies advies te komen.

9.0 Anoniem Bilderdijkstraat 209 -II 28 mrt. 2024

We were very pleased with George during the sale of our apartment in Amsterdam. Although we encountered some challenges due to the market volatility, George was able to support us with everything we...

10 Anoniem Javastraat 46 1 27 mrt. 2024

Onlangs onze woning aan de Javastraat verkocht via Smit & Heinen. Makelaar Josien heeft absolute top service verleend, dacht mee en heeft de woning binnen korte tijd verkocht. Altijd goed bereikbaar,...

9.0 Anoniem Amsteldijk 70 2 25 mrt. 2024

De service en deskundigheid van Inger Smit en haar team is uitstekend. De verkoopprijs was boven verwachting; het hele verkoopproces verliep heel netjes! Ook de aankoop is door Inger Smit en haar team...

10 Anoniem Roerstraat 10 1+3 24 mrt. 2024

Arno is echt een geweldige makelaar. Hij luistert echt goed naar je, is altijd bereikbaar, geeft eerlijk maar gedurfd advies, is betrouwbaar en is pas tevreden als alles goed geregeld is.

10 Frank Rinsma Gijsbrecht van Aemstelstraat 24 h 24 mrt. 2024

Het contact met Justin en Sabrina verliep uitstekend. Ze waren beiden altijd goed bereikbaar en dachten oplossingsgericht mee. In de verkoopstrategie zaten we steeds op 1 lijn en in de uitvoering...

10 GoToThisGuy 18 mrt. 2024

If you need the most experienced real estate agents in Amsterdam, then this office is the one, Smit&Heinen. Sven Heinen is the go-to guy in the Amsterdam real estate market, of course his team is...

10 Anoniem Theophilusstraat 9 1 18 mrt. 2024

Zeer prettige ervaring om met Arno te werken communicatie was snel en helder, ook wist hij veel van de buurt. Echt een aanrader!

Landelijke aandacht voor uw woning

Smit en Heinen - exclusief wonen - landelijk

Zoekers uit heel Nederland in beeld

Uw woning brengen we landelijk in beeld bij makelaars en woningzoekers. Als erkende makelaar hebben wij toegang tot het landelijke NVM uitwisselingsyteem. Zodra wij uw woning aanmelden, ontvangen alle NVM makelaars in Nederland een melding dat uw woning in verkoop komt. Daarbij worden landelijk alle ingeschreven zoekers die dromen van uw type woning geattendeerd op het feit dat uw woning te koop komt. Zelfs nog voordat wij de woning actief in de markt zetten via diverse kanalen.

Uw persoonlijk vastgoedteam

Zodra u uw woning verkoopt met Smit en Heinen makelaars ervaart u het direct: uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe uw woning het beste in de markt kan worden gezet. Omdat uw woning in een hogere prijsklasse valt, is een aangepaste verkooptactiek vereist. En die tactiek beheerst het team van Smit en Heinen tot in de puntjes. Wilt u dit ook ervaren? Maak gerust kennis met onze makelaar en frisse werkwijze.

Nodig onze makelaar uit

Smit en Heinen - exclusief wonen - promotie

Specialist vermarkten exclusieve koopwoningen

Voor de verkoop van uw exclusieve woning is meer nodig dan alleen een presentatie op funda. Expertise en een uitgekiende marketingstrategie is hierbij onmisbaar. Smit en Heinen makelaars is specialist in het vermarkten van exclusief woningaanbod. Met een aanvulling op ons uitgebreide verkooppakket zetten wij uw woning prominent in de markt. Zo zetten wij onder andere Google Display in om uw woning breed onder de aandacht te brengen.

Exclusief aanbod

Stille verkoop van uw exclusieve woning

Wellicht wilt u (eerst) uw woning stil in de verkoop zetten? Ook dat is een uitstekende optie met meerdere mogelijkheden. U bepaalt samen met de makelaar hoe stil u uw woning wilt verkopen.

Hoe stil wilt u uw woning verkopen?

Smit en Heinen makelaars kan bijvoorbeeld wel uw woning op de eigen website plaatsen, onder specifieke voorwaarden, waardoor u uitsluitend in beeld bent bij een gerichte doelgroep (en nog niet op funda). Daarnaast brengen we uw woning via ons landelijke uitwisselingsysteem onder de aandacht bij zoekers die specifiek op zoek zijn naar uw type woning. Met deze wijze van stil verkopen komen er alleen serieuze zoekers op uw woning af.

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u in

Amsterdam
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

Haarlem
Korte Margarethastraat 9
2011 PK Haarlem

Back to top