Smit & Heinen Brokers & Appraisers - Amsterdam Branch
Flag of the Netherlands

Checklist bezichtigingen



Checklist bezichtigingen
28 Oct 2022·
Reading time:

Heb jij je huis in de verkoop en komen er binnenkort bezichtigers langs? Dit kan veel spanning met zich meebrengen, omdat je denkt nog veel te moeten doen voordat er mensen in jouw huis rond kunnen lopen. Geen paniek! Wij hebben een handige checklist voor je. Als je deze stap voor stap doorloopt hoef jij nergens meer over in te zitten.

Checklist bezichtiging
Checklist bezichtiging
Checklist bezichtiging



Other interesting news articles

Huizen bezichtigen, hoe doe je dat?

Dan is het eindelijk zo ver, je hebt een huis op het oog en kunt morgen dan eindelijk de woning goed bekijken en beoordelen. Maar hoe doe je dit? Waar moet je op letten om een goed beeld te krijgen van de staat van de woning en misschien wel het allerbelangrijkste, hoe is de locatie? Daarom hier een paar handige tips en checklists om te bezichtigen als een volwaardig huizenjager.

26 Mar 2024 Meer lezen

Kan ik vrijstelling krijgen op overdrachtsbelasting?

Als jij in Nederland een stuk grond of een pand koopt, krijg je te maken met overdrachtsbelasting. Ook als jij bepaalde rechten of aandelen koopt, betaal je overdrachtsbelasting. Overdrachtsbelasting is de belasting die je betaalt bij de overdracht van een woning. Deze bedraagt 2% van de aankoopwaarde. In sommige gevallen betaal je geen overdrachtsbelasting. We vertellen je graag hoe dat zit. Ontdek direct of jij het recht hebt op vrijstelling van de overdrachtsbelasting.

22 May 2023 Meer lezen

Smit & Heinen Brokers & Appraisers - Haarlem Branch
Tuinkersstraat 22
2034 MH Haarlem

Smit & Heinen Brokers & Appraisers - Amsterdam Branch
Van Woustraat 161
1074 AK Amsterdam

  • Copyright 2024 Smit en Heinen Engels
  • All rights reserved
  • Privacy Policy
Back to top